mtk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dziekuje za fote Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Piszesz kolego, ze duzo zalezy od oleju. Kupilem auto...zadnej karteczki nie bylo. Chce zmienic olej....tylko na jaki? Chodzi mi po glowie Valvoline 5w40 max life ( taki leje do drugiego auta 3.2v6) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Piszesz kolego, ze duzo zalezy od oleju.Kupilem auto...zadnej karteczki nie bylo. Chce zmienic olej....tylko na jaki? Chodzi mi po glowie Valvoline 5w40 max life ( taki leje do drugiego auta 3.2v6) Ja jeżdżę na Valvo SynPower 5W-40 i jest dobrze. Max Life też może być Sprawdź sobie Safe Data Sheet jednego i drugiego i będziesz wiedział, który Ci pasuje
mtk Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) No i ok dzieki za opinie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wymienilem czujnik. Czujnik odpowiedzialny jest jednocześnie za poziom oleju oraz temperature. Temperatura na desce podczas jazdy normalnej 90-100 stopni....nie wiecej...natomiast podczas, gdy wjechalem do miasta i zmniejszylem predkosc to pokazywal 80 stopni. Wydaje mi sie ze w koncu jest ok:) dzieki za powyzsza pomoc. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Grudnia 2016 przez mtk
Rekomendowane odpowiedzi