Moniu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam wszystkich klubowiczów. Przymierzam się do zamontowania w swoim B6 podłokietnika ale mam pewne obawy czy będzie on pasował ponieważ mam grzaną tylną kanapę i po wyciągnięciu popielniczki widziałem 2 duże kostki od podgrzewania tylnej kanapy. Zastanawiam się czy nie będą one przeszkadzały przy montażu podłokietnika. Może ma ktoś wersję z podłokietnikiem i grzaną tylną kanapą i wszystko ładnie pasuje?
rawber93 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 wszystko powinno ladnie pasowac- w zasadzie to wiekszosc a4 b6 ma podlokietnik, rzadko widac bez tego gadzetu
gilas Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Będzie pasować mam podłokietnik i grzaną kanapę wszystko mieści bez problemu Wysłane z galaxy S5
Moniu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Będzie pasować mam podłokietnik i grzaną kanapę wszystko mieści bez problemu Wysłane z galaxy S5 Dzięki bardzo. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi