Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :hi:

Jadę jutro polatać u Was po mieście :kox: a konkretnie jadę obejrzeć http://auto-fenix.otomoto.pl/alfa-romeo-147-16v-140-km-6-biegow-skora-C13754280.html dla mojej pani.

Możecie mi polecić jakąś konkretną stację diagnostyczną w której rzetelnie sprawdzą mi tego strucla?

Ten komis to jakiś taki sprawdzony macie cze etam :wink4:

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 281 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Musisz dokładnie się przyjrzeć temu autu, bo różnie u nich bywało, a stacja diagnostyczna rzetelna :mysli: wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej

Opublikowano

Musisz dokładnie się przyjrzeć temu autu, bo różnie u nich bywało, a stacja diagnostyczna rzetelna :mysli: wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej

Mówisz :chytry:

Postaram się ostrożnie podejść do sprawy.

Dzięki. :hi:

Opublikowano

sprawdz pw

Opublikowano

stacja diagnostyczna rzetelna :mysli: wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej

Chyba żartujesz?! :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Wiesz jakie trupy tam dostają przegląd......

Opublikowano

Nie no sprawdzili nawet dosyć dokładnie. Tyle że wcześniej poprosiłem człowieka o jego opinię i zaznaczyłem że to auto z komisu.

Ten komis to jedna wielka pomyłka - auto nawet nie zgłoszone do opłaty akcyzowej (mają na to 14dni od przejechania przez granicę - teoretycznie) w ogóle wszystko tam było na NIE. jedyne co było na TAK to te 140KM w lekkiej budzie :decayed:

Pierwszy raz byłem w Waszych okolicach i muszę stwierdzić że naprawdę bardzo mi się podobało - jakiś taki klimat i zielono :kox:

:hi:

Opublikowano
  • Autor

stacja diagnostyczna rzetelna :mysli: wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej

Co ty k.rwa wiesz o zabijaniu jak siedzisz w tym sproszkowanym mieście :polew: :polew: :polew:

Czytaj:

Nie no sprawdzili nawet dosyć dokładnie.

Pierwszy raz byłem w Waszych okolicach i muszę stwierdzić że naprawdę bardzo mi się podobało - jakiś taki klimat i zielono :kox:

Polecamy się na wakacje ale pojechać troszeczkę dalej od Zamościa jak coś to pisz zorganizujemy jakiś przewodnik po Roztoczu :hi:

Opublikowano

przyjedz przyjedz mamy bardzo cudowne roztocze w sam raz na wakacyjnosc:), a autko to pewnie mina jak h.j

Opublikowano

Co ty k.rwa wiesz o zabijaniu jak siedzisz w tym sproszkowanym mieście :polew: :polew: :polew:

Bez problemu podbili mi przegląd z:

- totalnym brakiem ABSu

- pęknięciem na przedniej szybie wielkości połowy wysokości

a jedyne do czego się przyczepili to LEDy w przednich pozycjach

:polew:

Ja akurat napęd, heble, zawias i opony mam w dobrym stanie ale trup, którego podbili przede mną przyjechał na slick,ach :wink4: , jego zawias bujał się jak cycki starej baby i do tego miał HIDy w bez-soczewkowych lampach :polew:

99 zeta i rok z bani :decayed:

Więc nie pier**lcie mi tu Killer, że nie wiem nic o... "zabijaniu" :bicz3:

BTW: Widzę Mareczku, że upały ci chyba trochę zaszkodziły i wpłynęły na myślenie... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Odpowiem tak że może i słońce :decayed: ale z przymrużeniem oka można parę furek tamtędy "zalegalizować" ale jeśli ktos chce fachowo coś sprawdzić to zrobią to elegancko. :beach:

Opublikowano

Odpowiem tak że może i słońce :decayed: ale z przymrużeniem oka można parę furek tamtędy "zalegalizować" ale jeśli ktos chce fachowo coś sprawdzić to zrobią to elegancko. :beach:

i znowu moja inteligencja i doświadczenie chudineze doszły do konsensu...

:drunk::drinks:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:10_________________________________________________

Miejsce spotkania Parking koło Starówki od strony Rotundy - --.--.2010 godz. 15.00

Moja propozycja to sobota 31.07.2010 . :naughty:

Akurat będę w domu a że dawno Was widziałem, to może będzie ktoś chętny... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: może znajdziesz jakiegoś bezdomnego :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie: może znajdziesz jakiegoś bezdomnego :decayed:

Stara cie z domu wy***ała...?! :shocked:

Trudno się mówi - wpadaj na spota :good:

:polew:

Opublikowano

Panowie szukam jakiegoś noclegu dla dwóch osób :naughty: z czwartku na piątek u was na wsi :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jakieś preferencje?

Opublikowano

Aby się kimnąć kolegę mam wieść na pogrzeb :confused4: ale jadę z żoną i jak dopiszę pogoda to mam trochę do zwiedzania , bo ponoć faje miasto :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To chyba hotel Junior (ul. Sikorskiego) jak wjedziesz od strony Lublina w stronę centrum na drugim rondzie w lewo 100m po prawej stronie coś lepszego to już hotel Renesans (ul.Grecka) ewentualnie Jubilat (ul.Wyszyńskiego) lub motel Wojto za Zamościem 3km w stronę Hrebennego

Opublikowano

zobaczymy dzięki za info :wink4:

Opublikowano

JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU

LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0

Opublikowano

zobaczymy dzięki za info :wink4:

jeszcze jest hotel ARTIS oraz ALEX

p.s wyrazy wspołczucia