Opublikowano 6 Września 201213 l jest tu własciciel a4 b5 sedan polift kolor LZ5K LZA 157...? widziany na partyzantow kolo banku z bykiem:)
Opublikowano 6 Września 201213 l 15769?? to była moja fura pisałem jeździ nim teraz moja teściowa nr się nie zmieniły
Opublikowano 7 Września 201213 l spoko spoko Ona może Kurator z magiczną legitką i czegoś takiego nie lubię... przedwczoraj zwróciłem uwagę babsztylowi, który zaparkował 1-2m od przejścia dla pieszych przy szkole podstawowej. sadziła się yebana, że jakim prawem ją pouczam... ale momentalnie zmiękła jak pokazałem jej swoją "magiczną legitkę"
Opublikowano 7 Września 201213 l no żartuje z ta legitka ma ale nie uŻywa w ten sposób ale te legitki fajnie działają mój kuzyn pracuje w uop i mówi że nawet najbardziej zarozumialy gliniarz mieknie w mgnieniu oka
Opublikowano 7 Września 201213 l ale te legitki fajnie działają (...) i mówi że nawet najbardziej zarozumialy gliniarz mieknie w mgnieniu oka
Opublikowano 7 Września 201213 l kolego, dokładnie 12 postów przed Twoim: Celem przypomnienia w niedziele spocik
Opublikowano 8 Września 201213 l Paraf a jaką ty masz legitke? Żołnierza Kambodżańskiej Ludowej Armii Wyzwolenia Żydów Ukraińskiego Pochodzenia... ja też chce nie chcesz. uwierz mi... ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- zbowidu nie pyskuj dzieciak, tylko melduj się jutro w LZ...
Opublikowano 8 Września 201213 l nie ma opcji meldowania stacjonuję w LU ostatnio tylko sporadycznie na zamojszczyźnie
Opublikowano 8 Września 201213 l Autor nie ma opcji meldowania stacjonuję w LU ostatnio tylko sporadycznie na zamojszczyźnie Pakuj familię i dawaj na festiwal
Opublikowano 9 Września 201213 l http://towarzyskizamosc.pl/images/stories/Kultura/6_zamojski_festiwal_afisz.jpg
Opublikowano 9 Września 201213 l Autor http://towarzyskizamosc.pl/images/stories/Kultura/6_zamojski_festiwal_afisz.jpg A Tobie co? Nie martw się dla Ciebie też coś znalazłem :polew: