Fido Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie pobiłem swój rekord. 1400 km w 12 godz. i 15 minut. W tym żarcie,tankowanie,siku (kilkanaście razy) i 2x myjnia. Średnia spalania z FISa to 6,6 L/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Kumpel kupił srebrnego b7 z 2005 i pojawić się chce na Waszym spocie Nasz Wasz co to za rozgraniczenie tu są pasjonaci motoryzacji, a nie tylko jednego modelu, choć skupieni są na jednym forum. PS. Podaj adres na PW, a wyślę specjalne zaproszenie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja też chce takie. :*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja też chce takie. :*) prosz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Gdzie w zamosciu okolicach wymienia mi sprzeglo w 3.0?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 rowna 13 asnyka 58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jak sie tam cenia?? Dzisiaj jezdzilem troche to 400zl.max a minimalna 250 plus koszta samego sprzegla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 jechac dogadywac ale mysle ze do 400 sie wyrobisz na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=4LGBmIcuEcg samochód z rejestracją LZ Edytowane 17 Marca 2015 przez DiAMOND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 czyzby czałym pojazdem na chodniku zaparkował ? jak tak to sie wjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zamchy, potrzebowałbym nr. tel. do właściciela srebrnego avanta B6 (LZA....), który na ostatnim spocie walczył z ECU, tj. tuninga diełał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Do Pawła. Dzwoń do Elma. Albo pisz do pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Przyciemnianie szyb do A4 B7 sedan ile biorą w Zamościu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaanntt Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) koledzy gdzie takie cudo mogę dostać ? dla jasności spinka do uszczelki z drzwi a co do szyb ja chyba płaciłem 550 z miesiąc temu dożywotnia gwarancja .. Edytowane 22 Marca 2015 przez Kaanntt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 https://www.motointegrator.autotrader.pl/szukaj/Spinki.html Wybieraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cześć Pany wróciłem dopiero z BT było miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) super:) DIAMNOND dowiem ci sie u innego niz n foll, bo kollega oklejał a6 c5 i zapłacił 350 z szybami z przodu 400 na własna odpowidzialnsc kant te spinki mozna dostac u pysia w kalinowicach , chrabaszcz kolo komendy , badz w passacie na piłsudskiego Edytowane 22 Marca 2015 przez elmo814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cześć Pany wróciłem dopiero z BT było miodzio szlachta do Bukowiny jeździ... ...a na lokalny spot to nie łaska!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 szlachta do Bukowiny jeździ... ...a na lokalny spot to nie łaska!!! Te szlachta, a Ty gdzie byłeś styczeń, luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 szlachta do Bukowiny jeździ... ...a na lokalny spot to nie łaska!!! Te szlachta, a Ty gdzie byłeś styczeń, luty podpisywałem za ciebie listę obecności na zajęciach - tak jak się umawialiśmy. BTW: ten drugi przelew (za luty) nie doszedł - chyba nie chcesz mnie oszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi