dio Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego NAJlepszejszego na nowiuśki rok życzę wszystkim. Aby Wasze kochane byki mało paliły i Was nie zawodziły.
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego Roku.
chudineze Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 dio - pokaz sie na spocie to tak samo jak pokaż swojego brata
PARAF Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 80-tka ? co z tego?! przecież ma sticker-bombę na klapce od wlewu paliwa... aha, no i żółte (foliowane) DRL'e
dio Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jakoś nie mogę trafić w termin spotu. Ale kiedyś się pojawię... jak brat mnie nie wygoni ;-) No i teraz główkujcie...
PARAF Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 :naughty: No nie mogłem się powstrzymać :polew:
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i znalazłeś numer na taxi a nie do mnie dzwonisz
PARAF Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i znalazłeś numer na taxi a nie do mnie dzwonisz przecież wiesz komu najpierw chcę dać zarobić...
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i znalazłeś numer na taxi a nie do mnie dzwonisz przecież wiesz komu najpierw chcę dać zarobić... I to sie chwali
PARAF Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 No i znalazłeś numer na taxi a nie do mnie dzwonisz przecież wiesz komu najpierw chcę dać zarobić... I to sie chwali
dio Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 http://www.supertaxizamosc.pl/pics/samochody/m-boczny188-big.JPG:naughty: No nie mogłem się powstrzymać :polew: Tego gościa skądś znam... Założę się, że sam robiłeś sobie to zdjęcie. Wiem, że miałeś mało czasu na dobiegnięcie do samochodu i obranie odpowiedniej pozy, ale mogłeś trochę bardziej wyloozować
Sherlock Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 dobrze że posypali osiedlowe drogi , bo bym na pewno nie wylądował na krawężniku
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 hehe ja jeździłem całą noc to nieźle się ślizgało. Zajechałem na mokre po klientkę to nie mogłem wyjść z auta aby zapakować jej bagaże Ale byli tacy co jechali jak by nic się nie działo i parę miejsc było widać jak zostało zaliczone
Sherlock Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 pojechałem na wieś , jakoś się jechało , po drodze zielona a4 w rowie , pech. A ja kuzwa przed samym garażem , zero hamulców , zero sterowności , i się zatrzymałem na kraweżniku dobrze ze niski , ale felgi to na pewno poczuły
PARAF Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale byli tacy co jechali jak by nic się nie działo... !!!
Sherlock Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 oj też by nie pomogło , parę lat się jezdzi ale takich jaj nie miałem . Tylko dobrze że żadne auto nie stało.
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale byli tacy co jechali jak by nic się nie działo... http://www.buchananmotors.com/Car_logos/audi/audi_quattro_logo1.jpg !!! wczoraj to quattro mogłeś sobie wsadzić w d.pe jak nie miałeś kolców
Rekomendowane odpowiedzi