Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zawieszenie gwintowane do B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem tu nowy i zaczynam przygode z Audi :thumbup1:

moj nowy nabytek " robie po swojemu ", felgi juz kupione 18 " , teraz czas na glebe bo teraz na serii jest straszna "koza" :wallbash:
zamierzam kupić gwit i jako mało w tym temacie sie znający poprosze was o pomoc jaki wybrać, mam 2 na "oku"
1

https://www.olx.pl/oferta/kw-gwintowane-zawieszenie-audi-a4-b6-b7-00-08r-malysz-CID5-IDbvh5X.html#24e2456e59

2

https://www.olx.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-gwint-ap-do-audi-a4-b5-b6-i-b7-i-a6-c5-CID5-IDhoE9W.html#24e2456e59

Opublikowano

Rzadko kto poleci gwint używany.

Jeśli poczekasz i oszczędzisz parę złotych to w okolicy maj-czerwiec ma coś wyjść podobnego do KW informacje mam z salonu z Gdynii. Mi zaproponowali ap lub mts w granicy 2 tyś. A używane za 1400 to loteria i tyle.

Jakbyś miał blisko to można obejrzeć i spróbować bo w razie W oddajesz i tyle.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

no właśnie nie mam blisko pod żaden adres ! w gre wchodzi tylko wysyłka, więc z tym oddawaniem bedzie ciężko albo nie możliwe.
patrząc jednie na zdjęcia w lepszym stanie wydaje sie być KW.
Faktycznie z używkami to loteria , ale czasami warto zaryzykować, gdy nie stać na nowy sprzęt.
Możę ktoś z forum bedzie sprzedawał gwint w podobnej cenie i 100 %sprawny !? to chętnie przygarnę ;)

Opublikowano

w okolicy maj-czerwiec ma coś wyjść podobnego do KW informacje mam z salonu z Gdynii. Mi zaproponowali ap lub mts w granicy 2 tyś.

"Salon z Gdyni" to pewnie my (Venom24). I jestem zdziwiony, ze ktoś Ci już teraz proponował MTSa. Owszem, ta referencja jest na etapie badań i testów, ale na chwilę obecną jeszcze nie istnieje w oficjalnej sprzedaży. Druga część się zgadza - w okolicach 2 tys (nieco ponad) możemy zaoferować AP

Opublikowano

Wybacz ale nie pamiętam dokładnie :-) jeśli się pomyliłem to przepraszam.

Mowa była o KW i czegoś podobnego lecz w niższej cenie.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mowa była o KW i czegoś podobnego lecz w niższej cenie.

Podejrzewam że mówisz o Eibachu Pro-Street-S, który jest na kolumnach KW, ale nie ma cen KW ;)

Edytowane przez Trewor87

Opublikowano

Panowie a czy gwint ( ogólnie ) w najwyższym punkcie będzie w okolicy 1ba czy zawsze będzie niżej?

Opublikowano

teoretycznie będzie powiedzmy wyżej niz 1BE ale "podobno" im wyżej tym twardszy i w odwrotną stronę zjedziesz na sam dół też będzie twardo :( jak dla mnie albo skracasz maksymalnie albo wydłużasz pracę amortyzatora.

Niby, ale też nie wiem tego dokładnie na 100% praca gwintu w optymalnym zakresie jest najlepsza nie max i min a pośrodku 30-70% patrząc dół-góra (dół 0% - góra 100%) ustawień.