Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy Avant przedlift posiadał kanape (materiał) z 3 zagłówkami? rocznik 98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

jak w temacie czy Avant przedlift posiadał kanapę (materiałowa zwykła ) z 3 zagłówkami? rocznik A4 B5 Avanta to 98r, zauważyłem, że w aucie z którego zainteresowany jestem fotelami i kanapą - jest kierownica 4 ramienna już z poduszką polift i nie wiem co myśleć. Sprzedający kanapę twierdzi że jest to zestaw przedliftowy- taka była jego odpowiedz jak zapytałem dokładnie gdzie w kanapie znajdują się miejsca z zatrzaskami na uchwyty z karoserii. Ale nie jestem przekonany co do tego info, niestety zdjęć tyłu kanapy nie dostałem a widząc zdjęcie wnętrza auta i bazując na kierownicy z poduszką airbag w centrum którego jest kółko i logo 0000 mam obawy, że jest to już polift chyba że 98rok to taki przejsciowy był i częśc rzeczy pakowali z przedlifta a czesc juz z polifta albo ktoś majstrował przy tej audicy i zmieniał kierownice z poduszką (tj. modził lub auto mialo przygodę i źle dobraną kiere z poduszką) Pomożecie? za każde info będę bardzo wdzięczny. Nie chce zamawiać wnętrza auta w "ciemno" bo jak przyjedzie to do mnie i okaże się że jednak jest to z polifta to strace na przesyłce w obie strony kupe kasy tj równowartość foteli i kanapy a to już mi nie uśmiecha się :/ Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam avanta z 1998r i mam kierę poliftową taką o jakiej mówisz, 4-ramienna z kółkiem i logiem w środku. Mam tak samo 3 zagłówki w tylnej kanapie

Opublikowano
  • Autor

ale sposób mocowania tylnej kanapy jaki masz? juz poliftowy tj z boków kanapy podobnie jak w A4 B6? czy po staremu czyli przedliftem otwory są na tylnej ścianie oparcia kanapy?

Opublikowano

ja mam 98 rok i mam tak http://imgur.com/a/rUtB5

Opublikowano

Kanapę mam dentyczną jak

romanzlasu
Opublikowano

98r. to już pierwszy lift, jeśli po wrześniu to już II

w sumie nie bardzo rozumiem o co pytasz, ale brat wsadzał skórę z 97 czy 98 do 99 i nie ma żadnej różnicy, poza kostkami przednich foteli, ale nie o tym temat

Opublikowano

Ja też mam identycznie. Trzy zagłówki, kiera poliftowa, 1998 r

Opublikowano

to ta kiera 3 ramienna to jest po drugim lifcie? co jeszcze jest w tym drugim lifcie?

Opublikowano

po lifcie były głównie 4-ramienne

inny tunel, zegary, deska nieco lepiej wykonana