Maciej94 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć, potrzebuje przedni pas do polifta i mam pytanie, czy pas z przedlifa będzie taki sam? 1.9tdi Chodzi głównie o mocowania i kształt
tevion86 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Są to 2 różne pasy - różnica m.in. w mocowaniu lamp.
Maciej94 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ok, dzięki za info, a pas z polifta 4 cyl a 6 jest jakaś różnica?
Trzesio Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Są to 2 różne pasy - różnica m.in. w mocowaniu lamp. mocowanie lamp to nie problem w tą stronę, przecież nie jeden zakładał soczewkę liftową na przedliftowym pasie
Matdi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 różnica bardziej w mocowaniu chłodnic? większa/mniejsza też szukam info na ten temat. Kolega Trzesio ma racje do poprzedniego przed lifta soczewki pasowały na mocowania ps. szukam pasa do lifta 1,9 tdi z klimą
tevion86 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 ETKA wprowadza podział pasów ze względu na: - klimatyzację (z AC lub bez) - liczbę cylindrów silnika (4 lub 6) Do 1,9tdi z AC powinien pasować każdy inny spełniający warunek 4 cylindrów i klimatyzacji np. 1,8T Czy można zamontować od 2,5tdi lub 2,6 to niestety nie wiem. Poniżej zdjęcie pasa poliftowego i przedliftowego i różnica mocowania lamp o której pisałem.
Matdi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 W piątek będę działać z moim więc zdemontuje mój liftowy (połamany) i opiszę różnicę bo mam przedliftowy do 1,6 b poczytałem i kolego tevion86 masz rację z lampami
Trzesio Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 tak jest ten uchwyt, ale i bez niego nie ma problemów z mocowaniem lampy
Rekomendowane odpowiedzi