Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 stance'owy dziadkowóz /20x9j Rotor/gwint/box..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastepny sie do ebał do dekielków ... :kox: 

Odnoszac sie do tego, to na heblach 320 nie powinien nikt miec blaszek np z S4 ... :kox:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor

Nie mogą być same ochy i achy- nie ma też się co uszukiwać , projekt robię dość nisko budżetowy  (ale taki ma być) patrząc na dzisiejsze możliwości i wrzucanie worków z kasą na poszczególne elementy czy: koła, zawias, detailing, wnętrze, car audio ect.

Auto traktuje jako hobby i wiele osób również , także każdy robi pod siebie i każdy ma prawo albo pozytywnie się wypowiedzieć albo negatywnie :banan:każdy ma inne podejście

Aby zakończyć temat gustu, ostatnio Mnie znajomi- co na motorach latają- wyśmiali ,że co to za opony i wogóle to co jest?
Odpowiedziałem ,że naciąg :D i że ja też nie rozumiem jak oni fruwaja  160km/h na kole po miescie wiec maja prawo nie rozumieć co to jest naciąg lub stance :P jedni wolą rybki inni akwarium

Opublikowano

Oczywiście Twoja furmana zrobisz jak chcesz tylko śmieszy mnie to że ludzie na siłę z podjebek chcą robić ori rzeczy. JR podobno dobre felgi i ja to rozumiem że jak kogoś nie stać na ori to kupuje podjebki. Według mnie nikt przez to nie jest gorszy i nie trzeba się z tym kryć. Ja też mam body z S4 ale na klapę nie kleję znaczka że to S4 :P

Zawartość dodana 0 minutes later
2 godziny temu, m-nokian napisał:

JR dobry producent, a jaki dekiel się na niej znajdzie to już pomysł właściciela. Najważniejsze, że wygląda to :thumbup1:Zobacz ile vossenów jeździ po naszych drogach, a ile z tego jest repliką :) pewnie większość.

Czekam na zdjęcia po założeniu gwintu - wtedy dopiero będzie grubo.

Wiem i to jest żałosne :facepalm:

Zawartość dodana 1 minute later
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Nastepny sie do ebał do dekielków ... :kox: 

Odnoszac sie do tego, to na heblach 320 nie powinien nikt miec blaszek np z S4 ... :kox:

Jakoś trzeba się dowartościować :grin:

Opublikowano

No dokladnie, wiec i dekielki bmw na A4 tez trzeba zrozumiec :decayed: 

To jest wersja S4 tdi :kox:

Opublikowano
5 minut temu, KoJ@K napisał:

No dokladnie, wiec i dekielki bmw na A4 tez trzeba zrozumiec :decayed: 

To jest wersja S4 tdi :kox:

Są fele z bmw to i dekielki, fakt niektórzy mają z tym problem :grin:
SD4 :decayed:

Opublikowano

Oj mają mają problem niektorzy :decayed:

Opublikowano
10 godzin temu, H4mm3R napisał:

Bardzo sympatyczna felga do b7 :good:tylko zdejmij te dekielki rotiform jak Cię nie stać na ori roti :whistling: czekam na ten stance jak skręcisz gwint.

Żałosny to jesteś Ty :facepalm:

Edytowane przez uszol

Opublikowano
1 godzinę temu, uszol napisał:

Żałosny to jesteś Ty :facepalm:

No widzę że wypowiedź na poziomie :facepalm:

Opublikowano

Moderatorku, fajnie że Cię stać na ori roti czy vosseny i inne bajery ale nie każdy ma tyle siana co by wydać na felgi od tak tylko dlatego, że są oryginalnie i mają logo tego a nie innego producenta. Leć na RA z takimi komentarzami tam sie liczy tylko hajs, ori tejle i kredyty o których nikt nie mówi.

Edytowane przez uszol

Opublikowano
6 minut temu, uszol napisał:

Moderatorku, fajnie że Cię stać na ori roti czy vosseny i inne bajery ale nie każdy ma tyle siana co by wydać na felgi od tak tylko dlatego, że są oryginalnie i mają logo tego a nie innego producenta. Leć na RA z takimi komentarzami tam sie liczy tylko hajs, ori tejle i kredyty o których nikt nie mówi.

Matuszku czyżbyś już sobie kupił dekielki BBS? Zanim dalej zaczniesz prawić jakieś morały i mówić gdzie mam się wypowiadać to poczytaj wszystkie moje wypowiedzi w tym temacie.... 

Opublikowano
  • Autor

No i psują mi tu najbardziej chilloutowy dziadkowozowy klimat na forum hahahahaha :banan::banan:
... ktoś na tej sali ma popcorn?  :kox:

Edytowane przez Sop ek

Opublikowano
No i psują mi tu najbardziej chilloutowy dzadkowozowy klimat na forum hahahahaha :banan::banan:
... ktoś na tej sali ma popcorn?  :kox:

f26eb8d31bfde1277a46cfccd059867e.jpg

Czestuj sie :eat: :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
  • Autor

gwint się wrzuca i na gorąco: zapieczone totalnie śruby na wahaczach - tam przy górnych-  takze nowe przednie/górne wahacze kupione i dłubie sie dalej :)

w skrócie jak nie rybka to akwarium :P

Opublikowano

Też dobry sposób, po co się wkurzać i kląć na te śrubę jak można kupić wahacze i z bańki:) ile za nowe whacze płaciłeś?

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Za 4szt. 420zl :)

Opublikowano
  • Autor

Na co dzień pójdzie ciut wyżej , ale lepiej niż było :banan::banan:

min_9a700c4bdd135f0f8d3d27fd21ac02e.jpgmin_d9b6459aea05828410e3053cbc4f35a.jpg

Opublikowano

Wyżej? Po co ! :kox:

Na eleganckosci wyszlo :whistling: :jerk:

Poka fote tak centralnie od przodu ...

Opublikowano
  • Autor

dzięki Panowie za miłe słowa :hi:

jadę jutro do Berlina, troszkę bagaży z lotniska będę zabierał- a nie chce jeżdzić na odbojach z tyłu- tak jak obecnie jest oparty

min_562a3ee6b0db6173fe5bf54088dc.jpg

Koj@k jutro zrobie ci fajne ujecie przodu- bo nie mam na razie nic :banan:

ciekawi Mnie jak policja niemiecka podchodzi do wystających felg, (rantów) bo opona sie chowa ;) a nie zdążyłem pojechać na na geometrię aby negatyw postarać się zrobić

Panowie, jak kręcicie tyłem/gwintem to amorki odkręcacie? bo ogólnie dramat tym kręcić nawet na podnośniku ??????

Edytowane przez Sop ek

Opublikowano

:kox::kox: 

O ranty w DE się nie cykaj ważne, że bieżnik schowany w nadkole :)