fentel10 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam. Mam problem z lewa lampa. a mianowicie brak swiatla STOP i mijania <LED> dzisiaj podczas jazdy zapalilo mi sie na wiswietlaczu ze brak swiatla stop i jak wysiadlem to poczulem taki zapach z lamyp jak by sie cos spalilo. czy to jakis rezystor sie spalil czy cos? jestem z cienki z elektryki wiec mowie zapytam
august Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jeśli śmierdzi to odkręcić i zobacz co się stopiło. Kierunkowskaz działa? Mogła się upalić masa na złączu. Albo coś w samej lampie. Zdejmij i zrób zdjęcie.
fentel10 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 3 godziny temu, august napisał: Jeśli śmierdzi to odkręcić i zobacz co się stopiło. Kierunkowskaz działa? Mogła się upalić masa na złączu. Albo coś w samej lampie. Zdejmij i zrób zdjęcie. < zdjecie zrobie jutro>Kierunkowskaz, wsteczny i przeciwmgielne dziala. tylko stop i mijania bo to oswietlenie led. na zarowkach nie ma zadnych rezstorwo tylo pod LEDAMI sa.
Rekomendowane odpowiedzi