koloboro Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Panowie macie może schemat adaptera do podłączenia bixenonów w miejsce zwykłych lamp halogenowych? Z góry dzięki Pozdrawiam Żeby nie było, że jestem leń to zrobiłem coś takiego. Czy to będzie działać jak powinno? Po głębszej analizie schematów wychodzi mi że to powinno być tak: No i oczywiście odpowiednie kodowanie. Jeżeli zadziała to będzie alternatywa żeby samemu sobie takie adaptery wyrezać bo ceny na portalach aukcyjnych to szok. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez koloboro
koloboro Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 zrobiłem adaptery według drugiego schematu i wszystko hula. 1
tabing Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 W dniu 21.01.2017 o 17:22, koloboro napisał: zrobiłem adaptery według drugiego schematu i wszystko hula. czesc, gdzie kupowałeś piny? wtyki? aktualne ceny na allegro odstraszają. Masz jakieś źródło? jakiego rodzaju piny trzeba użyć?
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 23 godziny temu, tabing napisał: czesc, gdzie kupowałeś piny? wtyki? aktualne ceny na allegro odstraszają. Masz jakieś źródło? jakiego rodzaju piny trzeba użyć? piny możesz kupić na wtyczkolandia.pl, wtyczki też tam jakieś do audi mają - są też na allegro, ale ceny mają wyższe pewnie z uwagi na prowizję allegro Edytowane 18 Lipca 2022 przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi