Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Montaż małej NAVI w B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was dokonał montażu małej NAVI w Waszym aucie lub ma wiedzę na temat takiego montażu??

Jestem posiadaczem audi B6 2004 rok z kolorowym FIS. Znalazłem takie części na allegro:

1. Sterowanie http://www.allegro.pl/item511534981_audi_wlacznik_przelacznik_sterownik_nawigacji.html

2. Czytnik http://www.allegro.pl/item517502281_czytnik_nawigacja_dx_blaupunkt_audi_4bo_919_887_e.html

3. Antena http://www.allegro.pl/item511413406_antena_gps_smb_do_mfd_mcd_audi_dx_blaupunkt_f_v.html

I teraz kolejne pytania.

1. Czy jeszcze cos bedzie potrzebne??

2. Czy instalacja sterownika odbywa się na zasadzie plug&play?? Czy trzeba coś ciągnąć pod instalacje??

Czy ktoś z Was ma zdjęcia wyświetlacza w komunikatem NAVI?? Czy czytelnie podaje instrukcje??

Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

chyba nikt na forum jeszcze o takim czymś nie pomyślał :) wszyscy jak już to myślą o dużej navi :mysli: na Twoim miejscu tez rozglądnąłbym się za RNS-E, bo później możesz żałować :mysli: chyba, że ma być mniejszym kosztem to zdecydowanie lepiej kupić jakiegoś palmtopa niż bawić się w małą navi...

Opublikowano

Ja mam oryginalnie i czytnik jest w bagażniku :naughty: mogę zrobić Ci fotki jutro. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki, z checia ogladne fotki.

Myslalem o RNS-e ale koszty sa zbyt wysokie - poza tym lubie wyglad tablicy z radiem concert.

Opublikowano

no ja taki czytnik sprzedałem za 250 zł razem ze sterowaniem :P

mam do tego jeszcze mocowanie do bagaznika cały ten duzy plastik jak będziesz chciał to sprzedam tanio :)

[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 07:51_________________________________________________instalacji napewno bedziesz potrzebował zeby podłączyc ten panel

z czytnikiem nie powinno byc problemu ale nie mam pojęcia jak podłączyc ten panel ;)

cany trzeba z licznika ciagnąć

ale mysle ze jest to jak najbardziej wykonalne :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też mam małą navi z kolorowym fisem, dużej nie kupuje bo będę inwestował w felgi, przyciemnianie szyb itd na wiosnę. Jak można sprawdzić czy to działa w ogóle? Jeszcze tego nie ruszałem :P aha płytkę też tam jakaś jest ale chyba niemiecka i troche porysowana ;P

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc wgrania nawigacji do komputera i wyswietlenia jej na monitorze miedzy zegarami na desce rozdzielczej jesli tak to jaki jest koszt takiej uslugi?

Kolego bardzo proszę o używanie opcji szukaj... Jak widać temat już był poruszany na forum / jarko

Opublikowano

Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc wgrania nawigacji do komputera i wyswietlenia jej na monitorze miedzy zegarami na desce rozdzielczej jesli tak to jaki jest koszt takiej uslugi?

Navi nie da się tylko wgrać.

Musisz mieć czytnik płyt, sterowanie, antenę, instalację w samochodzie itp.