skazany na audi Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pada mi przegub zewnetrzny w aff-iku,doradzcie prosze jaki kupic
skazany na audi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzieki za odpowiedz,zamierzam samodzielnie wymienic dziada .Jakiestam doswiadczenie w mechanice mam,tyle ze praktykowalem na poldkach dotad.Stad kiepska ma wiedza o zamiennikach.I czesciach zamiennych na ktore warto wydac kase.acha,w zestawie z przegubem ktory proponujesz dostane tasmy zaciskowe do mocowania oslony przegubu?
grabson765 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieki za odpowiedz,zamierzam samodzielnie wymienic dziada .Jakiestam doswiadczenie w mechanice mam,tyle ze praktykowalem na poldkach dotad.Stad kiepska ma wiedza o zamiennikach.I czesciach zamiennych na ktore warto wydac kase.acha,w zestawie z przegubem ktory proponujesz dostane tasmy zaciskowe do mocowania oslony przegubu? tak tasmy zaciskowe beda i oslona przegubu i nawet smar powinnes dac rady sam wymienic z tego co pamietam to oryginal w aso jest firmy LOBRO ale moge sie mylic
skazany na audi Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Dzieki chlopaki.Kupilem,wymienilem i jeżdze :>.Na Lobro
Rekomendowane odpowiedzi