Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stylizacja ala rs!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) przymierzam się do wymiany wnętrza w mojej b7. Chcialbym wymienić  "naleśniczki" na..... i tutaj dwie opcje:

- fotele s line w wersji "speed" które są ciężko dostępne

ALBO co mnie najbardziej kusi!!! oraz jest tematem głownym zrobić taka modyfikacje:

http://www.bajpolmotosport.pl/Fotel-sportowy-Glock-black-skora-p8359 fotele przód obszyte czerwoną nitką i do tego dokupić skórzaną tylną kanapę i miejsca szycia materiału również obszyć czerwoną nitką

dodaje zdj autka tak dla podglądu czy konponowało by się to wszystko?

Edytowane przez kamil562nm

Opublikowano

s-line z materiałem speed nie są specjalnie ciężko dostępne ,co do tych nie ori ,lepiej za tą kasę włożyć recaro,jakoś te z linku mi nie podchodzą

Opublikowano
  • Autor

na allegro czy na olx są bardzo rzadko spotykane, no chyba ze ktoś z forumowiczów sprzedaje to jestem bardzo zainteresowany ;) i w dalszym ciągu czekam na opinie innych użytkowników  które są bardzo mile widziane na temat tej modyfikacji. :)

Edytowane przez kamil562nm

Opublikowano

możesz kupić od a6 c6 ,przód taki sam ,tył trochę trzeba przerobić ,jest opisane na forum

Opublikowano
Dnia 16.01.2017 o 21:26, greg2505 napisał:

s-line z materiałem speed nie są specjalnie ciężko dostępne ,co do tych nie ori ,lepiej za tą kasę włożyć recaro,jakoś te z linku mi nie podchodzą

Masz racje, że speedy stosunkowo łatwo dostać i że fotele z linku nie powalają na kolana, ale recaro za 1300 to chyba nigdzie nie wyrwie, chyba że okazyjnie do b5:hi:

Opublikowano

Ale  cena tych z linku to 1300 za szt i trzeba mocowania rezać czyli wyjdzie jeszcze więcej ,chyba  że się mylę,za 2600 już są recaro na allegro 

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

Aaa.. myślałem, że za komplet:kox:no to pewnie że za 2600 już kupi recaro i w przeciwieństwie do tych z linku będą w pełnej elektryce+pamięć+podgrzewany przód tył+podświetlenie+schowki i nie wiem czy nie mają jeszcze dodatkowych airbagów?:decayed:ja bym się nie zastanawiał, za tą kasę tylko RECARO:banan:

Opublikowano

Za tyle na polskim rynku dostaniesz najwyżej Recaro z B6 w nienajlepszym stanie skór, w dodatku pełnych skór nie polecam - śliskie i zimne zimą.

Opublikowano

tak,tak skóra+alcantara to koszt ok 3300-3900 do b6/b7

Opublikowano

Za taką kasę szukał bym sportów s-line lub alcantary,myślę że kupi w pełnej elektryce i fajnym stanie,wiadomo że za ładne  recaro trzeba sporo zapłacić,ale jakoś nie widzę tych z linku w b6/b7,ale każdy ma inny gust 

Opublikowano

Za taką kasę szukał bym sportów s-line lub alcantary,myślę że kupi w pełnej elektryce i fajnym stanie,wiadomo że za ładne  recaro trzeba sporo zapłacić,ale jakoś nie widzę tych z linku w b6/b7,ale każdy ma inny gust