tomek0710 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mam problem z poziomowaniem xenonu. Wyrzuciło mi błąd na FISie, po podłączeniu do VAGa pokazuje zerowe napięcie na czujniku z przodu z tyłu. Chcąc uruchomić procedurę manualnego ustawiania wysokości światła poziomowanie działa. Problem leży raczej w czujnikach, ale czy możliwe żeby padły dwa w tym samym momencie bez żadnych objawów wczesniej?
Gwerty Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Może wina nie w samych czujnika a w wiąże lub sterowniku.
tomek0710 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Masz może pomysł jak by to można było zdiagnozować?
cycek800 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zostaje ci kolego miernik i po kablach jechać
tomek0710 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 dziś się zmobilizowałem i mimo kiepskiej aury wyciągnąłem schowek aby zobaczyć sterownik, myślałem, że może coś tam się rozpięło. Ostatnio wyjmowałem dmuchawę i wkładałem kolegi żeby sprawdzić czy działa. Ale do sedna, jak wyjąłem wtyczkę ze sterownika 4Z7 907 357 to błąd na FIS'ie zgasł. Nie wiem czy to coś wnosi.... Przewody mam sprawdzać od sterownika do czujników przy kołach?
Rekomendowane odpowiedzi