jarekkaw Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam, mam problem z elektrycznymi lusterkami bocznymi w mojej A4 B7. Ojciec nieświadomie otworzył je na siłę rękami z pozycji zamkniętej. Teraz lusterka otwierają się w kącie 180°. Ktoś mi powiedział że uszkodził się mikrostyk, ale czy to prawda ? Czy ktoś miał może podobny problem i wie, czy da się to naprawić czy muszę kupić drugi komplet. Dzięki za pomoc.
szeryf Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Jak je zamkniesz, to dochodzą do szyby, a jak otworzysz, to otwierają się za bardzo? Możesz wkleić jakieś fotki jak to wygląda? Otwarcie ręczne złożonych lusterek nie powinno ich zepsuć. Może spróbuj je otworzyć przełącznikiem, i wtedy zamknąć ręcznie?
Robero321 Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie powinien nic uszkodzić u mnie wiele razy były składane na siłę i rozkładane Zamknij - złóż je na "siłę" i spróbuj otworzyć z pokrętła powinien mechanizm się nastawić powinien być przy tym taki strzał jak by się coś łamało ale nic się nie stanie
Rekomendowane odpowiedzi