Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tanie bilety lotnicze - ma ktoś jakieś możliwości ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fra-bkk-fra, dwie osoby za :

Gesamter Ticketpreis EUR 241,66

:tongue4:

Opublikowano

Tylko patrzyłbym na oferty z Berlina.

Zależy co kto lubi. ja biorę przewodnik pod pachę, plecak na garb i w drogę. Jeżeli lubicie hotelowe życie to ok. W sumie i tak bez sensu, bo osobna rezerwacja hotelu i samolotu wyjdzie mu duuużo taniej. Wierzcie mi, pracuję w biurze podróży :) . Już na biletach zaoszczędził, bo LTU z Berlina jest drogie. Będzie do tego miał satysfakcję, że sam wszystko załatwił. a tam jest łatwo pozałatwiać różne rzeczy :naughty:

Szczerze, kto raz się pobawi w zorganizowanie sobie samemu wypoczynku, to już do biura nie wróci....

Opublikowano

Szczerze, kto raz się pobawi w zorganizowanie sobie samemu wypoczynku, to już do biura nie wróci....

:good: :good: :good:

dokładnie takie samo mam zdanie, właśnie jestem w trakcie organizowania lutowego wyjazdu :przebiegly:

Sama przyjemność :naughty:

Opublikowano

:good: :good: :good:

dokładnie takie samo mam zdanie, właśnie jestem w trakcie organizowania lutowego wyjazdu :przebiegly:

Sama przyjemność :naughty:

Przemas,jaki luty :mysli:,przecież zlot jest w marcu. :tongue4:

Opublikowano
jaki luty

no ten po styczniu co jest zaraz :pilot:

Opublikowano

fra-bkk-fra, dwie osoby za :

Gesamter Ticketpreis EUR 241,66

:tongue4:

+ opłaty lotniskowe :wink4:

ogólnie ja już wszystko mam porezerwowane, łącznie z lotami wewnętrznymi w Tajlandii, będę w sumie na 4 wyspach + Bangkok :wink4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 12:48_________________________________________________

FinnAir spoko. Dobra linia. Ważne, że nie Aeroflot przez Moskwę lub AeroSvit przez Kijów.

no właśnie się nad nimi zastanawiałem byli baaaaaaaaaardzo tani, aż za tani :cool1: także wybrałem finair, a co jest nie tam z tym aeroflotem ?
Opublikowano
+ opłaty lotniskowe

a własnie, że to jest już z opłatami :) I bilet Thaiem :evil:

a co jest nie tam z tym aeroflotem

ruscy nie dbają o flotę :kox:

Opublikowano

fatalne warunki podróżowania. Nie dość, że samoloty do du.. to jeszcze zapchane jadącymi na wakacje Rosjanami. FinnAir naprawdę dobry jest i często ma promocje na Bangkok. Nie wiem tylko czy masz bilet z krótszą czy dłuższą przesiadką.

Ceny są niskie bo ludzie naprawdę się boją tam lecieć. Przecież nie tak dawno, w listopadzie, Tajowie poblokowali lotniska. Mają kryzys w stosunkach z Wietnamem, a mieszkańcy nie lubią samozwańczego premiera. na milion % jest tam luzik, bo demonstracje są pokojowe, ale lepiej lecieć na południe niż na północ. Zazdroszczę Ci strasznie. Na pewno tam wrócę.

pre_pl coś za tanio cholera.

Chociaz w sierpniu, FinnAir miał błąd w systemie i można było kupić bilet z Wawy w 2 strony za 981 PLN :)

Opublikowano

dzięki za wyczerpującą odp. :good:

Opublikowano

w Tajlandii Pattayi nie polecam. Straszny syf. Lepiej polecieć na południe.

A Pattaya to niby gdzie jest jak nie na południu :mysli:

Opublikowano

chyba bardziej chodziło o to, że po prostu lepsze od Pattayi są np. PhiPhi, Phuket itp :wink4:
Opublikowano

Dla mnie Pattaya jest w środku :) Z południa Tajlandii trzeba całą noc jechać autobusem, żeby dostać się do Bangkoku. Południe to wyspy i Krabi - Phuket, 2 Lanty, PhiPhi, Nok (strasznie dużo turystów, ale jest pięknie) i pełno innych maleństw. Południe, różni się jeszcze tym, że dominującą powoli religią jest Islam. Mniej więcej od Krabi w dół aż do granicy z Malezją (też polecam te rejony). Dla nas Pattaya może i jest na południu, ale dla Tajów nie. Bangkok to dla nich centrum cywilizacji, a Pattaya jest obok.

Opublikowano

Ja jade do Bangkoku, później PhiPhi, Phuket, Krabi + wypady na nurkowiska :evil:

Opublikowano

nie czytalem calego, napisz mi na priv co i jak a moze cos wypatrze. moze nawet taniej niz w calym krk :wink4:

Opublikowano

nie czytalem calego, napisz mi na priv co i jak a moze cos wypatrze. moze nawet taniej niz w calym krk :wink4:

spoko, już wszystko wiem i mam bilety :wink4:

nie chcesz kupić fahrenheita :naughty: :naughty:

Opublikowano

to sie podepne :P jakis tani nocleg w paryzu szukam,ktos cos ma sprawdzonego ? bo na necie to drozyzna ;/

Opublikowano

to sie podepne :P jakis tani nocleg w paryzu szukam,ktos cos ma sprawdzonego ? bo na necie to drozyzna ;/

ja mam , mieszkanie prywatne , blisko centrum, cena od osoby 70 euro

Opublikowano

jeszcze mam pol, jak bedzie sie konczyl to sie dezwe, ale tylko ori

Opublikowano

jeszcze mam pol, jak bedzie sie konczyl to sie dezwe, ale tylko ori

TYLKO :decayed:
Opublikowano

Ori wprost z garnka chochelką do buteleczki

wiem bo sam mieszam :decayed: :decayed: :decayed: