Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z otwieraniem drzwi z pilota pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opisze swój problem. Mam problemy z otwieraniem i zamykaniem auta. Problem jest taki że musze nacisnąć przycisk kilka razy aż zamknie lub otworzy auto a czasem działa za pierwszym nacisnienciem. I tak w kołko. Dałem pilot do sprawdzenia wymienili baterię i sprawdzili na przyrządzie okazuje sie ,że pilot działa za każdym razem. Postanowiłem zakodować go ponownie przez vag indzieje sie tak samo. Mam tylko jeden kluczyk scyzoryk. Dostałem sie do modułu komfortu wszystko wydaje sie ok brak uszkodzeń zimnych lutów. Gdzie szukać problemu co jest za to odpowiedzialny czy system elektroniki w przednich drzwiach. Po odłaczeniu ekektroniki z przenich drzwi dzieje się dalej tak samo. Denerwuje to strasznie bo trzrba stać kilka minut i wciskach guzik aby zamknąć auto nawet 10 razy przyjde otwieram.auto zadziała za pierwszym i.zamyka za pierwszym na drugi dzień próba otwarcia i znów to samo trzeba wciskać kilka razy proszę pomożcie mi.już pomysły odpadaja. Vag nie wyszukuje błedów moduł komfortu też alarm  jest oryginalny Audi