Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z pilotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, jestem nowym użytkownikiem na tym forum a przy okazji nowym posiadaczem Audi. Mam Audi A4 B6 2002r. I mam pewien problemik: Otóż nie działa mi pilot do samochodu który jest w kluczyku. Tak już było gdy nabyłem auto. Wymieniłem baterie, ale to nic nie dało. Słyszałem parę słów od znajomych o rozkodowaniu. Podpowiedzcie mi koledzy co muszę zrobić i jaki może być koszt takiej naprawy?

Pozdrawiam

Opublikowano

masz 2 klucz??poprostu musisz go na nowo zaprogramowac...

Opublikowano
  • Autor

chodzi o to że nie posiadam drugiego kompletu kluczy....

Opublikowano

Zobacz tak: wsadż klucz do dżwi i przekręć w prawo i w lewo,wyjmij klucz i wsadzdo stacyjki i włącz i wyłącz zapłon.Wyjmij klucz ze stacyjki i spróbój zamknąć dżwi kluczem

Opublikowano

tylko vagiem to zrobi jak nie ma 2 klucza....

Opublikowano

Mi typo od zamków ,dorabiania i takich tam zaprogramował jeden klucz a drugiego nie zaprogramował bo stwierdził że "chodzi" na innej częstotliwości. Nie wiem jak ale bratanek zrobił mi drugi klucz. Tak czy siak z tydzień temu odłączalem aku i rozprobramował mi się klucz,tzn. dało się odpalić ale nie zamknąć i otworzyć auto.Zrobilem tak jak mówiłem , w prawo w lewo i do stacyjki.Klucz śmiga :>

Opublikowano
  • Autor

dzieki cecka2 jutro wybróbuję metodę którą opisałeś. Mam nadzieję że się powiedzie. Po mojej próbie dam znać jak poszło....

Opublikowano

u mnie po wymianie baterii tez niedziałal, wystarczy wsadzic do stacyjki i po przekreceniu zaprogramuje sie, tak juz miałem 3 razy, ale niejestem pewny 3y tobie pomoze, jak nie to vag!

Opublikowano
  • Autor

cecka2 próbowałem Twojego sposobu z kluczykiem ale to nic nie dało... hmm myslalem ze sie uda :/

wiec pozostaje mi WAG? na czym polega takie WAG-owanie? nie "świece" tego, uzytkownikiem audi jestem od 2 tygodni [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 12:58_________________________________________________Ma ktoś może inny pomysł?

Pomóżcie :))))))))))))))))))))))[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 19:47_________________________________________________Pomożecie ????? :) [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 21:51_________________________________________________...ok, rozumiem :)

szkoda :P

Opublikowano

jedz do salonu... Ja miałem podobny problem bo niedział mi kluczyk i zrobili mi w 5 minut i zapałciłem jakies smieszne pieniadze juz niepamietam do kładnie ile, ale mało

Pozdrowienia z Gorzowa :naughty::a4fan: