burdzi 0 #1 Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, posiadam b6 model 2001 rok, 2.0 ALT i postanowiłem odblokować FIS. Pojechałem do warsztatu i tam odblokowali mi spalanie itd i kazali wymienić manetke. Po wymianie manetka nie przełącza mi komputera, działa tylko przycisk reset który wyłącza komputer. W czym może tkwić problem? Proszę o pomoc *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salamon 10 #2 Napisano 31 Styczeń 2017 Nie zakodowana manetka.Jakie masz teraz kodowanie w sterowniku 16 przedostatnia cyfra powinna być 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido 33 #3 Napisano 31 Styczeń 2017 (edytowane) Po pierwsze zły dział. Po drugie rozejrzyj się trochę po forum, użyj szukajki. Temat który cię interesuje już istnieje, poczytaj. Edytowane 31 Styczeń 2017 przez Fido 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach