k232 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich Panowie, dziś gazownik mi ustawiał instalację LPG i podpowiedział mi abym sprawdził u Siebie czy mam tłumik przelotowy w miejscu katalizatora, jak tego tłumika u mnie nie ma to pasuje go założyć? Coś auto prycha i dlatego mi o tym powiedział. Auto takie jak w profilu, proszę o pomoc. Edytowane 2 Lutego 2017 przez k232
Adrian1727 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Auto "prycha" przez tłumik ? pierwsze słyszę... u siebie w ADR miałem kata ale wcześniej ktoś go wyciągnął i wywalił wszystko ze środka, zmiany przy jeździe nie było, wymieniłem pustego kata na strumienice i auto zaczęło nawet fajnie mruczeć ale jakieś "prychanie" na gazie to pierwsze słyszę, u mnie nie było żadnej zmiany. A co kolego teraz masz wsadzonego ? kata czy coś innego ?
darek995 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 zmień gazownika A co to znaczy że prycha? Nieszczelność, jakieś pukanie w wydechu ? czy jak ?
ffi Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Godzinę temu, darek995 napisał: zmień gazownika A co to znaczy że prycha? Nieszczelność, jakieś pukanie w wydechu ? czy jak ? też bym polecał zmienić.
k232 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 Zmiana gazownika pomogła.. Temat nieważny.
Rekomendowane odpowiedzi