obcy1234 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam, Zakupiłem niedawno Audi A4 B6 i mam kilka problemów z systemem RNS-E. Wersję SW jaką posiadam to 0650, a HW - H80. 1. Iphone wykrywa i łączy się pomyślnie z Bluetooth kit, ale po kliknięciu "TEL" na radiu wyświetla się napis "Please use your mobile phone". W czym jest błąd? 2. Aby odtwarzać muzykę przez bluetooth z Iphona, muszę wejść w "CD/TV" i ustawić odtwarzanie z CD, wtedy odtwarza mi dźwięk z bluetooth, czy tak powinno być? 3. Często rano mam rozładowany akumulator, zauważyłem że po zgaszeniu samochodu wciąż coś tam się w radiu dzieje( tak jakby płyta wciąż chodziła czy coś). Może radio się nie wyłącza do końca, w takim razie jak to wyłączyć żeby nic już nie pobierało prądu?
ziomal-84 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Pewnie masz zmieniarkę USB z Bluetooth one tak mają. Masz info na fis z rns-e ?
obcy1234 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Dnia 4.02.2017 o 22:53, ziomal-84 napisał: Pewnie masz zmieniarkę USB z Bluetooth one tak mają. Masz info na fis z rns-e ? Gdzie tą zmieniarkę mogę zlokalizować? Jest jakiś sposób żeby to naprawić? Na fis wyświetla info z rns-e (navi, radio itp).
Rekomendowane odpowiedzi