djjary Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Witam na forum jestem już od pewnego czasu a teraz postanowiłem wam przedstawić moją b6 długo jej szukałem i zdecydowałem się na ten silnik mimo ze krążą różne opinie o nim ale autko było w fajnym wyposażeniu i po pieniądzu a więc ASN kupiony od handlarza z Nidzicy sprowadzony z DE rok produkcji 05.2003 miał tam dwóch właścicieli pierwszy ładnie wszystko serwisował do 2013r drugi już niestety nie tak wynika z historii z aso. Pech niestety chciał (jakto bywa u mnie) że z auta spierniczał płyn i go gotowało oczywiście nie od razu po kupnie lecz handlarz napewno o tym wiedział więc ASN trafił do kolegi Jurka z forum (Waskivw) na warsztat po wnikliwej diagnozie i rozebraniu auta stwierdził pęknięty blok na 3 cylindrze i zapadła decyzja o tulejowaniu całego bloku i oczywiście remoncie. Na tą chwile auto pozostaje jeszcze na warsztacie ale postanowiłem je już przedstawić i moje plany z nim związane na przyszłość a więc: Wyposażenie: -8x airbag -ABS ASR ESP -4x el. szyby -el. solardach -el. składane podgrzewane lusterka -Elektrochromatyczne lusterka -El. regulowane i podgrzewane skórzane fotele RECARO -Pełny kolorowy FIS -Nagłośnienie BOSE -Tuner TV w bagażniku -Zmieniarka 6CD w schowku -Kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach -Climatronic dwustrefowy z czujnikiem jakości powietrza -Pakiet oświetlenia AMBIENTE (Podświetlane nogi przód tył klamki wnęki nawiewy itp) -Podłokietnik przód podświetlany tył McDonald plus worek na narty) -Nawigacja RNS-D -Czujnik deszczu -Czujnik zmierzchu -Czujnik wstrząsu -Tempomat -Centralny zamek -Domykanie szyb i szyberdachu z pilota -Xenon z samopoziomowaniem -Spryskiwacze mgiełkowe podgrzewane -Czujniki parkowanie tył i przód -Dodatkowe ledy do jazdy dziennej -Ledy tył -Podgrzewana przednia i tylnia szyba -Immobiliser -Podsufitka czarna s-line -Kierownica ze zmianą biegów tiptronic -Pakiet doświetlenia CLH -Schowki pod siedzeniami podświetlane Pewnie jest jeszcze kilka rzeczy o których zapomniałem z tego co już wiem to katy są wywalone wszystkie i zrobiony program pod sondy co do modów to oczywiście na ile budżet pozwoli to będą robione reguralnie Mody: -Automatyczne otwieranie klapy bagażnika - Lukaszxxx JEST -Boczki tył z roletkami Czekają na montaż -Felgi 18 dotz tupac Czekają na montaż -Elektryczna roleta tylna -Listwy wewnętrzne S-line Czekają na montaż -Listwy zewnętrzne S-line -Zderzak pod spryski i czujniki S-line tył i przód -Kratki S-line chrom -Grill chrom -Logo tył led -Logo przód led -Antena Shark na dach -RNS-E Led -Moduł Bluetooth High -Ramki tablic S-line chrom -Podgrzewana Tylna kanapa -Kamera cofania z blendą -Kierownica ścięta tip s-line noj co tam jeszcze wpadnie zobaczymy narazie wygląda to tak będe starał sie aktualizować w miare czasu Zdjęcia zamieszczam jeszcze z aukcji kiedy je kupiłem aktualne będą po odbiorze auta Edytowane 9 Lutego 2017 przez djjary
Łuki28.08 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Fotele kozackie ale na minus według mnie to te kołpaki i trochę końcówki wydechu.. może pomyśl coś nad tym..
djjary Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Felgi już czekają 18 Dotz Tupac co do wydechów to jest temat na później narazie auto musi zacząć jeździć
kriistoff Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Witam. Chcialbym zapytać jak sprawuje sie zatulejowany blok w Asn.
Rekomendowane odpowiedzi