iiyama.44 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Witam Mam problem z dziwnym buczeniem. Od 2700-3500 słychać takie głuche buczenie aż czuć na karoserii. Jest to dość męczące przy dłuższej jeździe. Tłumik środkowy wymieniony niedawno, całość ogólnie bez dziur. Słyszałem opinie że to przez wypalony katalizator. Jeśli tak to można go jakoś zastąpić żeby było cicho? Koszy jak patrzyłem jest dość duży jak na mój budżet w najbliższym czasie :/ I od razu zapytam o jakiś ogarnięty warsztat, który się zajmuje takimi rzeczami w okolicach Bielska Białej albo w okolicach. Edytowane 9 Lutego 2017 przez iiyama.44
DaveLove Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Miałeś coś robione przy aucie, czy problem pojawił się nagle?
iiyama.44 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 Wymieniany był tłumik środkowy oraz złącze elastyczne jakiś czas temu. Problem zaczął narastać od jakiegoś czasu. Na początku było to znośne teraz już jest męczące Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka
darek995 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Ten tłumik środkowy ori czy zamiennik ? Bo często po zamienniku występują rezonansy.
iiyama.44 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 jakiś zamiennik, nie pamiętam teraz firmy
Rekomendowane odpowiedzi