samuraj995 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zmagam sie już od dość dawna z awarią systemu poziomowania xenonów. Wszystko zaczelo sie od tego jak chcialem przeprowadzić procedurę ustawiania świateł.... wszystko wykonałem tak jak opisane: "auto na równym podłożu... zwolniony ręczny..." lecz w trakcie wywaliło mi błąd 01539 którego nii uja nie mogę usunąć! Sprawdziłem napięcie na czujnikach którę wynosiło: przód 0,6V tył 0,03V. Sprawdziłem napięcie na wtyczce które wynosi 1,23V więc wymieniłem czujnik i dalej napięcie czujnika w VCDS stoi na 0,03V. (Dodam, że wymieniałem już 4 różne czujniki i na wszystkich lipa. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co z tym działać?
samuraj995 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 8 minut temu, Fido napisał: Możliwe że problem z okablowaniem. Okablowanie od modułu do czujnika sprawdzone. Wszystkie przewody sprawne :/ wtyczkę od czujnika czyściłem już kontaktem...
Fido Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Spróbuj tego http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?p=246985#p246985
samuraj995 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 wybieram 04 Basic settings Wybierz grupę 001 klikam go i widnieje tylko error... nic nie mogę zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi