Krzysieqq Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam, dzisiaj przy próbie aktualizacji rsne pojawiły mu się dziwne znaki tj. Z chomika ściągnąłem aktualizacji do 650 i 750 i w obu przy próbie aktualizacji pojawia się to co wyżej. Dokładnie wkładam płyte cd pojawia się informacja o tym że rozpoczęto aktualizacje z paskiem postępu, a po chwili to. Jakieś pomysły? Ew. Ma ktoś działający soft? Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
Szarik Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Aktualizacje jak to nazywasz wysypały soft w nawigacji.
Krzysieqq Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Ogólnie ta aktualizacja nie doszła do końca bo po tym ekranie jest restart radia i od początku ta sama historia, jakieś rady jak to naprawić ?
Szarik Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Wiele razy próbowałeś robić tą aktualizacje ?
Krzysieqq Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 TakWysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
junior555 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Soft z chomika i wszystko jasne. Jak nawi po restarcie próbuje jeszcze wgrywać soft to masz pól biedy, wrzucić sprawdzony soft i powinno działać. Jak by nie chciał całkowicie wgrywać to już po zawodach i trzeba naprawiać soft a tego raczej nie ogarniesz.
domelck Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 U mnie coś takiego ... Kto mógł by to ogarnąć i jakie koszta ?
Rekomendowane odpowiedzi