SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam. Poszukuję osłonki na dźwignię hamulca ręcznego (tego "plastiku" co idzie od przycisku tak mniej więcej do połowy). Nie wie ktoś gdzie można takie coś dostać? Jaki jest tego koszt? Na allegro już od kilku miesięcy tego nie widziałem... Ewentualnie chętnie wysłucham propozycji zastąpienia tego czymś Pozdrawiam
dsz33 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ASO lub może na jakimś szrocie może http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czesci_a4_b5_sedan_18-t60017.0.html kolega edit_nt sprzedaje na części A4 zagadaj do niego może ma.
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 sprawdź w ASO lub na jakiejś giełdzie (jeśli owa znajduje sie gdzieś w okolicy)
MANIUTEK Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poszukiwany element.Ostatnio wymienilem uchwyt i oslonke na skorzane(50 zeta za komplet na allegro).Stara oslonka jest w stanie bdb ale uchwyt poszedl do kubla.Na allegro widzialem komplecik skorzany ale juz za 100.
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja chyba seryjnie mam skórzana tą osłonkę
Rekomendowane odpowiedzi