Bajak Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Witam, chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość "wyłączenia" oryginalnego subwoofera? Nie wiem, czy poprzez rozebranie i wypięcie kostki czy jak, a moze jakiś osobny bezpiecznik od nie go jest, nie mam pojęcia czy istnieje taka możliwość. Pytam ponieważ mam skrzynie basową, a wydaje mi sie że ten fabryczny przy głośniejszym słuchaniu po prostu nie wyrabia i strasznie dudni, nawet jak sie stoi przy aucie na zewnątrz, to słychać jakby coś trzepało w środku. Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2017 przez Bajak
Dykcio Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Jak masz wygimnastykowane ręce to przez schowek w bagażniku możesz wypiąć kostki a jak nie to pozostaje chyba demontaż boczka.
Bajak Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 A możesz mniej więcej naprowadzić gdzie szukać tej kostki w schowku? Tzn gdzie "pchać" ręce i szukać, za subwooferem od strony karoserii czy od strony bagażnika? Na górze czy na dole? Tak mniej więcej
Rekomendowane odpowiedzi