zwalowy Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 A4 B5 1.8TQ AJL alternator VALEO-->BOSCH P&P?
zwalowy Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Czyli do tej pory nikt tego nie robil....ok bede pierwszy.......dam znac co z tego wyszlo.Martwi mnie tylko i wylacznie łapa/mocowanie altkow bo skoro pasek jest ten sam to walek tymbardziej.Kupie jakiegos zlomiastego BOSCH-a i sie okaze.....najwyzej zmienie łape.......piertoleni niemcy-raz tak raz tak Swoja droga az nie potrafie w to uwierzyć ze zaden z kolegow nie ma nic do powiedzenia..........B5 jezdzi cale setki w wiekszym miescie i zeby nikt nic?totalnie nic? daje 95% ze one sa P&P
j4s2c2vr Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Siemano! I jak tam? Sprawdziłeś już ? Bo zaczynam się rozglądać za jakimś 120A, żeby u siebie podmienić... No i dobrze byłoby znaleźć coś P&P ja znalazłem narazie tylko takie coś: http://www.audiworld.com/forums/a4-b5-platform-discussion-1/120-amp-alternator-direct-fit-item-1-8t-updated-pics-321122/ Edytowane 27 Marca 2017 przez j4s2c2vr
fallowe Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 dobre i to ja jak narazie nic nie znalazłem
Rekomendowane odpowiedzi