scq Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witam, Pytanie jak w temacie. Do zestawu wcześniej grałem z gramofonem BSR (automat modelu nie pamiętam). Pierwszy gramofon jaki miałem, spisywał się doborze, ale już go nie posiadam. Ma ktoś doświadczenie co można zestawić z pakietem jak w temacie? Chciałbym też automat lub półautomat, niekoniecznie ze stroboskopem. Fajnie gyby byl wi drewnianej obudowie, czyli cos z Dual'i, C.E.C, Telefunken bądź inne. Budżet bez szaleństw do 500 zł. Ddzięki za pomysły! ? Zawartość dodana 2 minutes later Proszę o przeniesienie do działu "MULTIMEDIA"
cabanmat Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Może coś z nowego Technicsa ? Tylko tam z ceną do 500zł będzie trudno :/ http://studiohifi.pl/technics-sl-1200gr-gramofon-direct-drive,c29,p5371.html
Gibons Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Gość szuka czegoś do 500zł a Ty mu pokazujesz sprzęt za 10k ? hehe dobre
cabanmat Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Zawsze można wziąć w kredo Za 500zł to będzie zabaweczka z biedronki a nie gramofon (szczególnie kupiony jako nowy) Edytowane 18 Marca 2017 przez cabanmat
scq Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Dla ścisłości w tym budżecie oczywiście mowa o używanym sprzęcie, coś z historią, kawałkiem duszy. Nowe plastic fantastic średnio mnie interesuję ?
Rekomendowane odpowiedzi