Magik123 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Witam wszystkich, mam nadzieje że temat w odpowiednim dziale, jak cos źle to proszę o scalenie lub przeniesienie, dopiero uczę się tego forum. Mianowicie, mam A4 B5 2001r, na desce mam brak pokrętła regulacji wysokości, są spryskiwacze, lampy są na H7, i nie wiem czy tak może być czy jest jakaś automatyczna regulacja czy cos jest nie teges? Auto już posprawdzane, nie jest ani bite ani nic podobnego, dlatego chciałbym wiedzieć. Regulacji na wahaczach nie ma, przewodów również.
Adrian1727 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Po lewej stronie kierownicy jest regulacja lamp jeśli dobrze zrozumiałem to oto Ci chodzi https://www.google.pl/search?q=regulacja+lamp+audi+a4+b5+lift&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGs7voqd7SAhWKDCwKHTbFAkkQ_AUIBigB&biw=1242&bih=580#tbm=isch&q=wnętrzne+audi+a4+b5+lift&*&imgrc=fBGhSPNZwkLtQM:
Magik123 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Edit Mam tę nieszczęsną wersję ze Szwajcarii. Czy ktoś może się orientuje jak i gdzie łaczy się instalacja lamp przednich? Myślałem nad wymianą wiązek do lamp na te z 7 przewodami, dołożeniu silników i zrobieniu samopoziomowania, tylko nie wiem czy da się wymienic same części przewodów do lamp czy biegną one z resztą instalacji w kupie do skrzynki bezpieczników? Nie chcę dokładac zewnętrznych przewodów, musi być oryginał, dlatego tak kąbinuję. Edytowane 23 Marca 2017 przez Magik123 zmiana
Rekomendowane odpowiedzi