lukasz-bobo Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Witam Mam problem z lampami z przodu ponieważ dałem do przerobienia - montaż paska ledowego neo-led (dzienne i kierunek razem) tylko teraz cały czas mi miga na przemian kierunek z dzienymi ale nie zawsze. Krótki filmik wrzuciłem na serwer https://megawrzuta.pl/download/7a4dbf74702fdd164c2376bfa3c4f92f.html Proszę o jakieś porady
afroo. Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Skoro dałeś komuś do przerobienia to może zgłoś problem tej osobie?
lukasz-bobo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Problem zgłoszony i nie wiedzą Pierwszy raz sie z tym spotkali Na samym neo-led jest ok bo neo led gasnie a zapala sie kierunek Problem jest gdy włacze xenon to po właczeniu kierunka miga jak stroboskop Najgorsza sprawa ze nie raz jest ok Dodaj że jest tam rezystor 25
Fido Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 6 godzin temu, lukasz-bobo napisał: Problem zgłoszony i nie wiedzą Pierwszy raz sie z tym spotkali Kasę wzięli i cię olali ciepłym moczem.
lukasz-bobo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dalej walcze z problemem Firma która to zrobiła podobno profesjonalna nie potrafi dojść
nitroo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ale czego Ty tutaj oczekujesz? Dałeś komuś robotę, ktoś ją spieprzył, to teraz niech poprawia i tyle w temacie.
lukasz-bobo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Lampy juz dzialaja prawidlowo czyli podczas xenon nie mruga kierunkowskaz poniewaz musiałem go odlaczyc bo moduł nie dawał rady czyli kierunku dynamicznego nie mam tylko ten normalny Firmy nie polecam bo tragicznie sklejaja lampy i wogole nie sa estetyczni
Rekomendowane odpowiedzi