Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A5 8T Sportback 3.0TDI CCWA S tronic, Lava Grey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ACC :D Czym się różni ACC od Distronic, czy to jest to samo?

Opublikowano
  • Autor

To samo. :) Aktywny tempomat inaczej. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja przerabiałem swoje A5 na polifta S5 i kupujący się cieszył ze ma taki exterior ? mialem fotki jak byl uszkodzony,bo ja tylko uszkodxone jako baza do przerobek? chyba mnie cos kolo 10 tys wyszło ? Bardzo ładne autko ? 

Opublikowano
  • Autor

Nie będą przerabiał na lifta skoro auto w jednym kawałku mam. Co innego jak jest uszkodzone ;) Dorezam zaplanowane rzeczy , ale lifta nie będzie...no chyba że zderzaczek z tyłu. 

Opublikowano

a5 przedlift jest ladniejsza od polifa

Opublikowano
15 godzin temu, Tomeks napisał:

Bez przesady :-)

Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 17:30, Tomeks napisał:

też tak uważam

Opublikowano

Jak dla mnie przedlift ma ładniejszy przód/lampy które wizualnie poszerzają auto...

Kwestia gustu. Nie ma co tutaj w tej kwestii dyskutować.

Opublikowano
  • Autor

Podobnie przedlift B8 wygląda na szerszy od polifta. Ale neony w jednym i drugim robią robotę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam się zastanawiałem, czy nie zakładać tyłu NEON ale nie jestem pewien czy taki mod pasuje w przed-lifcie.. Kwestia gustu. Auto mam już 3 lata chyba czas na sprzedaż.

Opublikowano
  • Autor

Osobiście nie lubię kombinowanych modów, przod stary tył nowy. Lepiej odnowić lakier i lampy żeby auto odzyskało blasku .  Swoją drogą czy ktoś z was ma w A5 maskę baaaardzo mocno obita kamieniami? Moja wygląda tragicznie. 

Opublikowano

ja miałem.. porażka była :/ ale nie malowałem jej żeby nikt mi później nie zarzucał, że auto klepane

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

ACC available ;) Polecam mod wszystkim niezdecydowanym . Ale tylko ma sens przy automacie. 

2017-08-05_19.26.46.jpg

Edytowane przez edraven

Opublikowano
Dnia 5.06.2017 o 08:22, edraven napisał:

Osobiście nie lubię kombinowanych modów, przod stary tył nowy. Lepiej odnowić lakier i lampy żeby auto odzyskało blasku .  Swoją drogą czy ktoś z was ma w A5 maskę baaaardzo mocno obita kamieniami? Moja wygląda tragicznie. 

Ja miałem, ale w białej i nie rzucało się tak bardzo w oczy. Lecz i tak ją pomalowałem z tego względu że miało moje oko cieszyć. A przy sprzedaży powiedziałem co i jak i nikt mi nic nie zarzucił że coś było kombinowane. Teraz w czarnej też malowałem bo była zbita a jak ktoś przyjdzie i mi powie że była składana z trzech to jego sprawa i ładnie mu pokaże brame wyjazdową ;)

Dużo wyszedł Cie ACC?

Opublikowano
  • Autor

Lakiernik będzie we wrześniu bo nie dam rady teraz na tak długo auta odstawić. ACC wyszło mnie tyle co graty i zdjęcie CP czyli +/- 1600 PLN . Mam manetki pod ACC poliftowe do opylenia razem z czujnikiem kąta skrętu . U mnie nie siadły bo były z Kostal a potrzebowałem Valeo. 

Opublikowano

Krzysiek kiedy będziesz w mielcu? Zrobiłby w końcu jakieś spotkanie ;)

Opublikowano
  • Autor

Będę za ok 2 tygodnie. Z chęcią mały spot zrobimy. 

Opublikowano

ok, daj znać

Opublikowano
Dnia 8/5/2017 o 19:30, edraven napisał:

ACC available ;) Polecam mod wszystkim niezdecydowanym . Ale tylko ma sens przy automacie. 

będziesz kiedyś ciął 150km/h szeroką, pustą autostradą i przeleci Ci przed nosem plastikowa torebka albo inny śmieć... daj znać jak było ;) Żeby się dało to dziadostwo włączać i wyłączać (przestawiać do trybu "zwykłego tempomatu") to by był super wynalazek... ale się nie da... (da się?)

Opublikowano
  • Autor

U nas w PL reklamówki luźno po autostradzie nie latają ;) ale wiem co ciebie może denerwować. Powinna być opcja działania  z samego CCS bez ACC wyłączana z  MMi. Bardzo zdziwiło mnie że radar nie wykrył sarny stojącej na drodze jak słup. Z tego co wiem to możesz wylosować ACC o zakodować jako CCS .jakiś tam błąd ostanie się ale działać powinno.