B_udyn Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Witam, Koledzy co może być przyczyną że fis nie pokazuje spalonej żarówki. Jeżeli nacisnę przycisk check to pokazuje że wszystko jest ok a pozycja z tyłu jest spalona. Wcześniej miałem problem z migaczem ( niby żarówka spalona a wystarczyła ją tylko poprawić żeby działał )i fis też nic nie pokazywał. Może macie jakiś pomysł co powinienem sprawdzić jakie przewody. Niestety auto kupiłem od jakiegoś druciarza i borykam się z różnymi takimi niespodziankami ... Dodam że wcześniej był pół fis a teraz zrobiłem sobie pełny.
spraniec Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Nie masz kontroli żarówek w opcji:) I tyle
B_udyn Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 A da się to jakoś włączyć, podłączyć czy muszę się z tym pogodzić że działać nie będzie ??
spraniec Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Da sie:) moduł mce,włącznik świateł(nie wiem czy kabli jakiś nie trzeba,ciągnąć) Poprawka dwa piny trzeba przełożyć,kolega podpowiada:) Edytowane 21 Marca 2017 przez spraniec
salamon Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Za to odpowiada tylko MCE masz w wersji LOW więc bez kontroli żarówek
XXXXXXX Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) NVM.. Edytowane 21 Marca 2017 przez XXXXXXX
B_udyn Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) XXXXXXX to co podałeś to chyba b5. Musze sprawdzić czy mam low na szybko znalazłem temat gdzie jeste opisany MCE ale chyba nie będę się w to bawił myślałem że może kodowanie załatwi tą sprawę a tu zapowiadała by się kolejna dłubaninka hehe. Dzięki za odpowiedzi i naprowadzenie Zawartość dodana 0 minutes later Teraz, spraniec napisał: Przepraszam mówimy o b5 czy b6? o B6 Edytowane 21 Marca 2017 przez B_udyn
XXXXXXX Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 sorka, trochę się zamyśliłem - faktycznie - to co podałem jest do B5 - moj błąd
Rekomendowane odpowiedzi