ksanto Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Witam, zamierzam wymienić moje zwykłe listwy na chromowane, czy podejdą one bez problemów oraz czy z wersji przed liftowej będą pasowały do polifta? Musze wymieniać całe listwy zgarniające czy wystarczy jakoś tylko nakładkę nałożyć do tego co mam?
krystian.gawin Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Buda jest ta sama ale tak łatwo nie pójdzie. Listwy drzwi są nitowane trzeba boczki posciagac i od wewnatrz je rozwiwrcic i tylne szybki wyciąć,nie wiem czy są te same,możliwe że trzeba wymienić bo uszczelki mogą się różnić Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
ksanto Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 nie da się jakoś mniej inwazyjnie tego zrobić?
komoornik Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Dodatkowo z tyłu zmiana szybek. Ogólnie taki mod to chory pomysł, więcej można po drodze zepsuć niż pożytku z tego będzie.
ksanto Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Podobno da się wymienić same nakładki bez konieczności demontażu całych listew, to prawda?
Rekomendowane odpowiedzi