Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy kokpit z polifta podejdzie do przedlifta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam a4 z 95r, a mój kokpit to jakiś dramat - jest zdeformowany przy szybie, rozkleja się przy poduszce pasażera, trzeszczy. Mam możliwość zakupienia kokpitu z A4 z 99r., stąd pytanie - czy wszystkie mocowania, zatrzaski, miejsce na poduszkę, są w tym samym miejscu, oraz czy można założyć kokpit z polifta, mając jednocześnie konsolę i tunel ori z przedlifta?

Opublikowano

Hejka wszystko pasuje jedynym mankamentem sa wtyczki od halogenow przyciski przedliftowe sa ze stykami roboczymi a w polifcie przyciski steruja przekaznikiem. Przycisk od awaryjnych może zostać ten sam tylko końcówkę trzeba przełożyć ten trojkat. Klimatronik pasuje wtyczki sa takie same i powinno chodzić przewody od regulacji świateł trzeba wydłużyć bo w polifcie jest po lewej stronie a u Ciebie w części centralnej. A co do Twojego pytania czy można  zostawić resztę od przeslifta to tak sam kokpit różni się tylko kratkami od nawiewu.

Edytowane przez Krystek86

Opublikowano
Teraz, Krystek86 napisał:

Hejka wszystko pasuje jedynym mankamentem sa wtyczki od halogenow przyciski przedliftowe sa ze stykami roboczymi a w polifcie przyciski steruja przekaznikiem. Przycisk od awaryjnych może zostać ten sam tylko końcówkę trzeba przełożyć ten trojkat. Klimatronik pasuje wtyczki sa takie same i powinno chodzić przewody od regulacji świateł trzeba wydłużyć bo w polifcie jest po lewej stronie a u Ciebie w części centralnej. 

Kolega chce wymienić samą deskę rozdzielczą, a resztę typu tunel i konsola zostawić starą, więc odpowiedź nie na temat ;)

Powinno wszystko pasować. W lifcie masz podświetlane kratki, o ile byś kupił dechę z kratkami.
Ps. Mam takową za 50zł.

Opublikowano

Kolego poprawiłem zanim napisałeś odpowiedz