Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja odbłyśników czy bix?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z racji że moje odbłyśniki najlepsze lata mają za sobą postanowiłem coś z tym zrobić. Orientowałem się już w kwestii regeneracji i koszt to 200 zł z oba światła więc pomyślałem że w tych pieniadzach kupię już używkę bix w dobrym stanie (komplet) z tego co wiem to hella intemo w miare ładnie tam wchodzi ale jak to świeci? Czytałem sporo że np. z lexusa rx 350 bix jest znacznie lepszy od intemo (i 2x droższy) z tym że tam halogenówka h7 nie podejdzie, a początkowo będe zmuszony do jej zamontowanie gdyz moja b5 nie ma ogi xenonu. Czy ktoś z was już dokonywał takich zabiegów? czy hella intemo duzo lepiej świeci od ori soczewy z b5? będę wdzieczny za pomoc :)

EDIT: Oczywiście lampy valeo po lifcie

Edytowane przez sebaa692

Opublikowano

Ja też zastanawiam sie nad zrobieniem bi halogenu tylko że w b6 i chętnie dowiem sie jaki efekt daje taka zmiana i czy warto isc w ta strone :-)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

hella intemo świeci z 5x lepiej od ori h7.a długie to jak to mówią petarda .poczytaj sobie:https://a4-klub.pl/topic/130216-rezanie-bixenonu/

Opublikowano
2 godziny temu, michcio28810 napisał:

hella intemo świeci z 5x lepiej od ori h7.a długie to jak to mówią petarda .poczytaj sobie:https://a4-klub.pl/topic/130216-rezanie-bixenonu/

Ja planuje na długich dodatkowo ta ori h7 zostawić tak żeby długie były jeszcze mocniejsze :) bixenon + h7 będzie bajka tylko nie jestem jeszcze co do projektora zdecydowany. Intemo czy może jest jeszcze coś ciekawszego?

Opublikowano

hella 3 też dobrze świeci tylko ma trochę gorsze światła drogowe.no ja o tym mówie,że długie są na bixie + 2xh7
+

Opublikowano

A czy ktoś ma do sprzedania intemo? Albo wie kto ma takowe bixy?