Caporeira Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam, w środku już od bardzo dawna zaobserwowałem takie zjawisko jak na poniższych zdjęciach. Pytanie od czego to i czy powinien się czegoś obawiać ? https://www.dropbox.com/sh/imrb9j4koh49hmo/AAAryWZEKK3h-x1nH4g1XXSMa?dl=0
mariusz-jagi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Bardziej coś rozlane, bo boczek plastikowy też rudy. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Caporeira Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ok, faktycznie, to może być kawa.A co z tymi dwoma pierwszymi zdjęciami, to są pręty pod fotela. One raczej już są pordzewiałe?SGS7EDGE TAPATALK
rayh Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 widocznie dużo rozlanej kawy na nie poleciało i pordzewiały:). fotele są od nowości czy były zmieniane? Jak zmieniane poprzedni właściciel trzymał je w miejscu gdzie była wysoka wilgoć
Caporeira Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia, ja ich nie zmieniłem.SGS7EDGE TAPATALK
dm88 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Mogły pordzewieć od rozlania czegoś jak nie było dłuższy czas wycierane.
siwak Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Albo zima śnieg i dywaniki welurowe i szyny mogą korygować z wilgoci Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi