marek62 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam borykam się z szumem dochodzącym z okolic przedniego prawego koła.łożysko wymienione tarcza przetoczona,klocki były grube więc papierkiem je potraktowałem.opór koła na podnośniku jest taki sam jak koła lewego.czyli jak pchnę ręko to zrobi 3/4-1 obrotu.mechanik mówi że jest dobrze.na wszystkich 4 kołach jest mały opór słychać jakby minimalne tarcie klocków.ale jak ruszę autem to słyszę tylko prawy przód.jak wcisnę hamulec to dodatkowo nakłada,nasila się ten hałas.brak mi już pomysłów skąd to się bierze.przegób też wymieniłem z osłoną myślałem że w środku gdzieś jakiś syf a le nic się nie zmieniło.Może coś z klockami?ale to by chyba 2 strony haólasowały.może coś z wygłuszeniem nadwozia?pomocy bo brak pomysłów a wkurza nie miłosiernie. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez marek62
tracer123 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 wyząbkowane opony strasznie hałasują. najgłośniej się zachowują jak się hamuje.
marek62 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 opony odpadają bo z 5 kompletów przewaliłem.na każdych tak samo.
Marek24 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Sprawdź luz na maglownicy też łożysko wymieniałem z prawej strony a okazało się że magiel ma luz
marek62 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 maglownica?a co ona by do tego miała?
Rekomendowane odpowiedzi