maniek01 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Czy ktoś może mi pomóc i wypowiedzieć się na temat tej felgi ?? http://www.abbco.pl/images/felgi_fmg_5_big.JPG Szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem. Felga ma niezły design, jednak czy nie okaże się kolejnym, włoskim "mięczakiem" ?? Proszę o opinie, może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem felg tej firmy. Pozdrawiam. Cena kompletu to 1 240 zł.-
Hugo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Te felgi to akurat robią w Polsce , a nie we Włoszech
maniek01 Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 Rzezcywiście, po dokładniejszym kopaniu znalazłem stronę producenta. Ale nadal nic nie wiem :frown: . Chyba orginalne używki będą lepszym rozwiązaniem.
Szewczenko7 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Rzezcywiście, po dokładniejszym kopaniu znalazłem stronę producenta. Ale nadal nic nie wiem :frown: . Chyba orginalne używki będą lepszym rozwiązaniem. Polecam wybrac cos z Ronal , BBS , OZ
Gość rob Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 lepiej doinwestować w znane marki felg lub kupić ori
alvaro Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 kup ori i najlepiej od S6 to chociaż na nich pojeździsz po "polskich" drogach
Cuber Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Ja własnie też zaczynam przerabiac temat felg na lato, kupuję 17-stki ORI od S-lina bo reszta felg jak dla mnie jest taka "nijaka", wiec kup sobie jakies ORI.
maniek01 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 S-line to zdecydowanie najlepszy wybór, jest tylko jeden problem. Mianowicie dekielki, które złodzieje lubią sobie przywłaszczyć, a moja niuńka stoi na parkingu osiedlowym. Kradzieże na tym parkingu to chleb powszedni, z Golfa już mi dwa razy rąbnęli wkłady lusterek. :confused:
Rekomendowane odpowiedzi