maniek0303 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 witam a4 97r mam problem z otwieraniem tylnych prawych drzwi od środka, od zewnątrz samochodu nie ma żadnego problemu drzwi się otwierają, a jak chcemy otworzyć od środka to się nie chą otworzyć, gdy ciągniemy za klamkę normalnie się ona odchyla, tak samo jak inne a jednak nie działa, proszę o pomoc, jak tu zaradzić, :confused:
Gość Murzyn Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 moze masz wlaczone zabezpieczenie dla dzieci
maniek0303 Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 a gdzie takie zabezpieczenie się znajduje, to zabezpieczenie działałoby tylko na jedne tylne drzwi??, [ Dodano: 28-02-2007, 02:05 ] moze masz wlaczone zabezpieczenie dla dzieci przepraszam że odpisuje dwa razy, jestem nowy i uczę się
Gość Murzyn Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol)
adadur Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Jeśli powyższe nie pomoże to demontaż tapicerki i sprawdzenie ciengien zamka.
maniek0303 Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol) dzięki wielkie, znalazłem przycisk i wszystko chodzi jak trzeba, jestem Ci bardzo wdzięczny, no cóź jestem początkującym użytkownikiem A4 a więc moja wiedza jest jeszcze niewielka dzięki pozdrawiam
adadur Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol) dzięki wielkie, znalazłem przycisk i wszystko chodzi jak trzeba, jestem Ci bardzo wdzięczny, no cóź jestem początkującym użytkownikiem A4 a więc moja wiedza jest jeszcze niewielka dzięki pozdrawiam Kolego ale taką dźwigienkę miały już Audi B2 czyli od końca lat 70-tych
Rekomendowane odpowiedzi