maniek0303 0 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 witam a4 97r mam problem z otwieraniem tylnych prawych drzwi od środka, od zewnątrz samochodu nie ma żadnego problemu drzwi się otwierają, a jak chcemy otworzyć od środka to się nie chą otworzyć, gdy ciągniemy za klamkę normalnie się ona odchyla, tak samo jak inne a jednak nie działa, proszę o pomoc, jak tu zaradzić, :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 moze masz wlaczone zabezpieczenie dla dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek0303 0 Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 a gdzie takie zabezpieczenie się znajduje, to zabezpieczenie działałoby tylko na jedne tylne drzwi??, [ Dodano: 28-02-2007, 02:05 ] moze masz wlaczone zabezpieczenie dla dzieci przepraszam że odpisuje dwa razy, jestem nowy i uczę się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 13 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Jeśli powyższe nie pomoże to demontaż tapicerki i sprawdzenie ciengien zamka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek0303 0 Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol) dzięki wielkie, znalazłem przycisk i wszystko chodzi jak trzeba, jestem Ci bardzo wdzięczny, no cóź jestem początkującym użytkownikiem A4 a więc moja wiedza jest jeszcze niewielka dzięki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 13 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 ok 1cm pod zamkiem w drzwiach tylnych, masz taka mala, biala, plasikowa dzwigienke - to jest to zabezpieczenie (reg gora/dol) dzięki wielkie, znalazłem przycisk i wszystko chodzi jak trzeba, jestem Ci bardzo wdzięczny, no cóź jestem początkującym użytkownikiem A4 a więc moja wiedza jest jeszcze niewielka dzięki pozdrawiam Kolego ale taką dźwigienkę miały już Audi B2 czyli od końca lat 70-tych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts