adam_drywa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam , mam problem z naglosnieniem , nie dzjala mi glosniki w lewych przednich dzwiach , dodam ze to przed lift ktos przedemna montowal juz nieorgilnae radio I grzebal co z kablami , ma zrobione na skretke wiec masakra moglby ktos mi troche podpowiedziec co robic ? Ewentualnie jakis schemat jakie kolory kabli sa od czego dokladnie to zrobie to na nowo z gory dzieki
SzeFFo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Sprawdź przede wszystkim czy ten głośnik działa. Może jest spalony? Wyciąg go i podłącz pod jakieś radio, cokolwiek. Może z kablami jest wszystko ok, tylko głośnik spalony? Ewentualnie sprawdź w kostce, miałem podobny problem, a okazało się, że w kostce coś nie łączyło. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez SzeFFo
adam_drywa Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dziękuję bardzo kolego sprawdziłem instalacje i kabelki przy kostce były przerwane natomiast tak jak mówisz z przodu w drzwiach nie grały bo kostka zaśniedziała przy głośniku SZEROKOŚCI
Rekomendowane odpowiedzi