ParasoleK Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, mam takie pytanie, szwagier ma możliwość zakupu audi a3 z pełną historią serwisową (rozkodowany vin, samochód do samego końca serwisowany w aso), do którego nie ma książki. Jeżeli zakupi samochód, będzie właścicielem, istnieje taka możliwość żeby podjechać do aso, kupić nową książkę i odtworzyć historię? Czy będą mogli uzupełnić książkę o wszystkie wpisy na podstawie historii? Z góry dzięki za podpowiedzi
Bruuuum Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Telefon do nich z pytaniem zajmie 2 minuty, ktoś ma Ci dać odpowiedź za nich?
Askeladden Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Jest taka mozliwosc, jesli chodzi o wpisy to jest rejonizacja o ile pamietam i wpisy zrobi kazde ASO, w ktorym bylo auto tylko ze z osobna. Mimo centralnego systemu zadne aso nie wezmie odpowiedzialnosci za innych ajentowi wystawi duplikat jedynie swojej uslugi. Edytowane 6 Maja 2017 przez Askeladden
ParasoleK Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 Dzięki :-) chętnie bym zadzwonił ale juz troszkę późno, akcja z książka wyszła wieczorem :-) czyli raczej chyba podziękuje za samochód.
Askeladden Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 W tym wypadku znasz historię auta na podstawie wpisów w systemie, czy książką jest aż tak niezbędna?
ParasoleK Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Samochód zakupiony mimo braku książki, akurat nie ja kupowałem tylko ktoś z rodziny :-)
Rekomendowane odpowiedzi