Skocz do zawartości
IGNOROWANY

zapalniczka zamiast panelu sterowania navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem niedawno b7  z nawigacją między zegarami ale nie wiedziałem jak ma to działać ( i mnie to nie interesowało ) do czasu kiedy potrzebowałem skorzystać z zapalniczki która nie działała, wtedy odkryłem że w jej miejscu powinien być panel do nawigacji. po wyjęciu zapalniczki z gniazdem znalazłem kabel do panelu nawi a gniazdo zapalniczki w ogóle nie było podłączone. Pytanie brzmi: jeżeli w tym miejscu ma być panel sterowania to gdzie ma być zapalniczka ?

Opublikowano
Witam, kupiłem niedawno b7  z nawigacją między zegarami ale nie wiedziałem jak ma to działać ( i mnie to nie interesowało ) do czasu kiedy potrzebowałem skorzystać z zapalniczki która nie działała, wtedy odkryłem że w jej miejscu powinien być panel do nawigacji. po wyjęciu zapalniczki z gniazdem znalazłem kabel do panelu nawi a gniazdo zapalniczki w ogóle nie było podłączone. Pytanie brzmi: jeżeli w tym miejscu ma być panel sterowania to gdzie ma być zapalniczka ?

Takie cośdc023b470f20221677e9821a5637b963.jpg

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dzięki za błyskawiczną odpowiedź, czy do wymiany trzeba demontować cały tunel , czy mogę w łatwiejszy sposób wyjąć obecne gniazdo zapalniczki razem z tą półeczką - wnęką aby poszukać przewodu zasilania zapalniczki ?

Opublikowano

Niestety ale musisz demontować cały tunel.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dzięki