toomasz76 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Witam, kupiłem niedawno b7 z nawigacją między zegarami ale nie wiedziałem jak ma to działać ( i mnie to nie interesowało ) do czasu kiedy potrzebowałem skorzystać z zapalniczki która nie działała, wtedy odkryłem że w jej miejscu powinien być panel do nawigacji. po wyjęciu zapalniczki z gniazdem znalazłem kabel do panelu nawi a gniazdo zapalniczki w ogóle nie było podłączone. Pytanie brzmi: jeżeli w tym miejscu ma być panel sterowania to gdzie ma być zapalniczka ?
ziomal-84 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Witam, kupiłem niedawno b7 z nawigacją między zegarami ale nie wiedziałem jak ma to działać ( i mnie to nie interesowało ) do czasu kiedy potrzebowałem skorzystać z zapalniczki która nie działała, wtedy odkryłem że w jej miejscu powinien być panel do nawigacji. po wyjęciu zapalniczki z gniazdem znalazłem kabel do panelu nawi a gniazdo zapalniczki w ogóle nie było podłączone. Pytanie brzmi: jeżeli w tym miejscu ma być panel sterowania to gdzie ma być zapalniczka ? Takie cośWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
toomasz76 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 dzięki za błyskawiczną odpowiedź, czy do wymiany trzeba demontować cały tunel , czy mogę w łatwiejszy sposób wyjąć obecne gniazdo zapalniczki razem z tą półeczką - wnęką aby poszukać przewodu zasilania zapalniczki ?
ziomal-84 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Niestety ale musisz demontować cały tunel.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi