Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VAG do B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki kupić do B7 2.0 TDI 2005r.Znalazłem na ebuy co.uk vagi duzo tańsze jak na allegro pl.obecnie przebywam w UK i mam mozliwość zakupu go tutaj nie wiem tylko jaki.Może ktoś zajrzy na tą stronke i mi doradzi.ebuy co.uk /car vehicles/garage equipment& tools/diagnostic tools &equipment.Jest tu tego tyle że nie mam pojęcia.

Opublikowano

na te pytania są już odpowieidzi na forum, poszukaj kolegi yassek na forum passata ( http://forum.vw-passat.pl/ )

On kiedyś przebywał w Anglii, nie wiem jak teraz, i od niego kup - większość u nas ma od niego chyba

Opublikowano

potrzebujesz Hex -Can-a :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Czy VAG 5053 będzie dobry do B7? czy to jest Hex -Can?

Opublikowano

www.ross-tech.com to jest strona producenta vag-com-a, teraz vcds-a. Kup oryginał, nie będziesz miał problemów z aktualizacjami, ustawianiem portów i innymi głupotami. Chińskie podróbki mają ten minus że działają tylko z jedną wersją softu i na bieżąco są banowane ich numery seryjne w aktualizacjach. Tak jako ciekawostkę podam że v. 805.1 była opublikowana w 5 wersjach - chodziło o drobne poprawki softu i zablokowanie "chińczyków".

Opublikowano
  • Autor

Sprawdziłem tą strone i nie ma w ich ofercie niczego do Audi A4 B7, To o czym pisałem wyżej nie wymaga kompa ma swój wyswietlacz więc chyba nie są w stanie zablokować.To o czym ty piszesz jest do innych modeli i koszt zaczyna się od 1400zł.Na Allegro można znależć o połowe taniej.

Opublikowano

źle Albinek piszesz... to co maciejek proponuje to bardzo dobre wyjście.

Ten Twój skaner jest ok, ale wielu rzeczy nie potrafi o czym pewno się przekonasz (logi)

Opublikowano

temat przerabiany wiele razy.

zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.