raczek533 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Witam Panowe/Panie We czwartek zakupiłem audi a4 B6 1.8T. i nie świeci mi podswitlenie pod pasażerem z przodu oraz z tyłuu oraz nie świeci podświetlenie drzwi przednich pasażera ,wymieniłem żarówki i problem nadal jest nie przychodzi mi nic do głowy co moze być. Jak ktoś miał podobny problem to podzielcie się
wyzyk83 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 a te drzwi co ci nie świecą to na fisie pokazuje otwarte drzwi?
raczek533 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 8 godzin temu, wyzyk83 napisał: a te drzwi co ci nie świecą to na fisie pokazuje otwarte drzwi? Tak kolego pokazuje,ale zadne siwatelko sie nie zapala
wyzyk83 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 to coś jest z kablami nie wiadomo czy tam ori był pakiet światło czy ktoś sam dokładał wyciągnij lampkę i sprawdź czy prąd dochodzi do lampek
raczek533 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 13 godzin temu, wyzyk83 napisał: to coś jest z kablami nie wiadomo czy tam ori był pakiet światło czy ktoś sam dokładał wyciągnij lampkę i sprawdź czy prąd dochodzi do lampek Bylo kolego fabrycznie podswietlanie
raczek533 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 koledzy Teraz mi sie na fisie nie wyświetla że są otawrte drzwi z prawej strony przednie i tylne Mam takie defekty
Rekomendowane odpowiedzi