Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

POMOCY!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poważny problem i nikt w sklepach z częściami nie może mi pomóc :-/ Opiszę więc sprawę. Kupiłem swoje auto z Niemiec na zawieszeniu gwintowanym i chcę je wymienić na oryginalne SPORTOWE zawieszenie 1be. Amortyzatory znaleźliśmy jednak problem tkwi w sprężynach. Nie chcę mieć zbyt wysoko swojego samochodu ponieważ jest na 18'' felgach z oponami 225/40 R18 i potrzebuję sprężyn dedykowanych do tego samochodu. Z salonu Krotoski Cichy w Częstochowie udało mi się wyrwać siłą nr części. Tak więc nr:

8D0 411 105 FF - sprężyna przód

8D0 511 115 AC - sprężyna tył. 

Nie ma takich części w sklepach jest tylko opcja żeby ściągnąć to z Niemiec za pomocą salonu Audi. Tylko problem w tym że są to zbyt wysokie koszta jak dla mnie. Być może ktoś z Was miał podobny problem lub orientuję się czy być może inna sprężyna będzie pasować do mojego samochodu i nie zrobi z niego stojącej kozy? :/ 

Proszę pomóżcie mi. Dzięki z góry :) 

Opublikowano

Sprawdź kategorie wagowe i kup używki wg. tego.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bruuuum napisał:

Sprawdź kategorie wagowe i kup używki wg. tego.

Chciałbym nowe jakieś zamienniki tylko że po nr nikt nic nie może dobrać :/ Jak mogę sprawdzić kategorię wagową? 

Opublikowano

Jeśli masz b5 to pod maską masz tabliczkę znamionowa i tam są podane kategorie wagowe.Może w pozostałych modelach jest tak samo.Jak to ustalisz to odezwij się do kolegi Trewor,działa w tym temacie,może Ci dobierze coś z Eibacha.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, bialy986 napisał:

Jeśli masz b5 to pod maską masz tabliczkę znamionowa i tam są podane kategorie wagowe.Może w pozostałych modelach jest tak samo.Jak to ustalisz to odezwij się do kolegi Trewor,działa w tym temacie,może Ci dobierze coś z Eibacha.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Można zamknąć temat. Właśnie w Eibach.pl znalazłem pomoc. Świetna obsługa i szybciutko dobrali amorki + sprężyny! Polecam Eibach.pl lub Mts-technik.pl !