marcin2006 0 #1 Napisano 26 Maj 2017 witam ostatnio miałem pecha i dostałem kamieniem w szybę z jadącej ciężarówki , niestety szyba pękła dalej wiec czeka mnie wymiana co polecacie i na co zwrócić szczególną uwagę i jak cenowo to wygląda dzięki pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kdawid 13 #2 Napisano 28 Maj 2017 Po pierwsze na producenta. Tanie szyby bardzo szybko się rysują, nawet po roku używania potrafią być mocno zniszczone. Kup dobrej marki szybę, fabrycznie w b6 i B7 są szyby Sekurit. Druga sprawa to uchwyt na wewnętrzne lusterko, nie wiem jaki masz teraz ale jak mały (lusterko bez czujnika deszczu i fotochromu) to warto założyć szybę z dużym uchwytem pod czujnik deszczu i wewnętrzne lusterko fotochrom. Musisz do niej założyć inne lusterko (fotochrom) ale można takie kupić za około 100zł lub nawet taniej ( w zależności od koloru, czarne są droższe) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robero321 14 #3 Napisano 29 Maj 2017 9 godzin temu, kdawid napisał: nie wiem jaki masz teraz ale jak mały (lusterko bez czujnika deszczu i fotochromu) t a od kiedy to lusterka na mały uchwyt nie posiadają fotochromu ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kdawid 13 #4 Napisano 29 Maj 2017 Godzinę temu, Robero321 napisał: a od kiedy to lusterka na mały uchwyt nie posiadają fotochromu ???? W B7 od zawsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robero321 14 #5 Napisano 29 Maj 2017 ok brałem pod uwagę też B6 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin2006 0 #6 Napisano 29 Maj 2017 ok wielkie dziękuje koledzy za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach